1. Brai7's Avatar
    Does anyone have issues today? I have a KeyOne, daughter has DTEK60 and it seems there is a huge delay on sending messages. However if I call its still working.
    Just wondering if anyone else have this issue.
    06-12-19 09:53 PM
  2. Sigewif's Avatar
    Does anyone have issues today? I have a KeyOne, daughter has DTEK60 and it seems there is a huge delay on sending messages. However if I call its still working.
    Just wondering if anyone else have this issue.
    There is another thread about this. But I hadn't seen mention of the calls getting through. Interesting. My messages have been on and off and on and off for several hours.
    06-12-19 09:59 PM
  3. Brai7's Avatar
    There is another thread about this. But I hadn't seen mention of the calls getting through. Interesting. My messages have been on and off and on and off for several hours.
    Thanks I just saw the other thread, will post there. Mods can close this.
    06-12-19 10:01 PM
  4. XxWile_E_CoyotexX's Avatar
    Thanks I just saw the other thread, will post there. Mods can close this.
    Where is this other thread?
    06-13-19 10:43 AM
  5. Ben xfg's Avatar
    Where is this other thread?
    http://forums.crackberry.com/showthread.php?t=1172384

    Posted via CB10
    06-13-19 11:22 AM

Similar Threads

  1. Syncing Remember notes via Exchange (EAS) not working?
    By dexo in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 33
    Last Post: 08-01-19, 07:51 PM
  2. BBMe Down?
    By foxtrotgb1 in forum Ask Bla1ze
    Replies: 40
    Last Post: 06-14-19, 08:02 PM
  3. I have a message in the body of outgoing emails
    By Steve30760 in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 06-12-19, 04:00 PM
  4. Wi-Fi not working with Twitter and pinterest!?
    By kuje75 in forum BlackBerry KEY2
    Replies: 4
    Last Post: 06-12-19, 02:57 PM
  5. Replies: 0
    Last Post: 06-12-19, 09:33 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD