1. DOCTOREVIL8's Avatar
    Since about 10 this morning, I haven't been able to send a single bbm message to any of my contacts. I have tested with contacts using a Z10, Bold 9900, Samsung S4 and an iPhone 5 all running BBM. None of my messages get sent. I can receive from everyone.

    Anyone else seeing this behaviour? I'm running official OS from Rogers. Aside from wiping the device, anyone have a solution? Soft reboots, hard reboots haven't fixed it.

    I'm using a Z30.

    Posted via CB10
    12-05-13 12:38 PM
  2. jaydee5799's Avatar
    Are there any outages in your area?
    12-05-13 12:52 PM
  3. DOCTOREVIL8's Avatar
    I don't think so. I'm the only one in the office with the problem. Multiple Z10's, 9900's, they work fine. My Z30 is the only one with the issue.
    12-05-13 12:55 PM
  4. masterscarhead1's Avatar
    Mine is buggy too
    I'm force resetting it. Going to see if that helps
    Registration server is not down
    I am not sure what the problem is
    12-05-13 03:51 PM
  5. masterscarhead1's Avatar
    What I suspect is the people hit with this weekend's problem may need to reload OS
    12-05-13 03:53 PM
  6. DOCTOREVIL8's Avatar
    Just wiped OS. No good.

    Going to use an Autoloader and reload from scratch.

    First the sensors failing, now this? Why is BlackBerry mad at me?

    Posted via CB10
    12-05-13 05:16 PM

Similar Threads

  1. Bell is now Promoting Samsung KNOX
    By DStLouis in forum BlackBerry Secure UEM & Productivity Suites
    Replies: 9
    Last Post: 12-21-13, 01:26 AM
  2. Is my Z10 Unlocked?
    By MDN131 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 6
    Last Post: 12-13-13, 03:13 PM
  3. BBM xmas avatars
    By whisky123 in forum General BlackBerry News, Discussion & Rumors
    Replies: 13
    Last Post: 12-13-13, 11:02 AM
  4. Is my Verizon Q10 unlocked?
    By luigieagle in forum General Carrier Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 12-05-13, 10:11 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD