1. Clanked's Avatar
    Anyone else having this issue?

    I'm on a Z10 on the Bell Network, Canada, B.C.

    Posted via CB10
    03-27-14 10:48 AM
  2. jope28's Avatar
    I just realized that I'm having this issue. Q10 to an Android in my case.

    Posted via CB10
    03-27-14 11:00 AM
  3. Clanked's Avatar
    Well im sure this will be sorted out quickly, Im just glad its not my phone! Haha.

    Posted via CB10
    03-27-14 11:03 AM
  4. jope28's Avatar
    I just realized that I'm having this issue. Q10 to an Android in my case.

    Posted via CB10
    Edit: seems fine sending and receiving to legacy BBOS and fine to iPhone. Strange that the issue is only to my 2 Android contacts.

    Posted via CB10
    03-27-14 11:06 AM
  5. Clanked's Avatar
    Edit: seems fine sending and receiving to legacy BBOS and fine to iPhone. Strange that the issue is only to my 2 Android contacts.

    Posted via CB10
    Mine I seem to be having problems with an android user and a BB10 user. I can receive their stuff, but can reply, and they only ever see the D, not the R.

    Posted via CB10
    03-27-14 11:08 AM
  6. Clanked's Avatar
    Seems fixed!!

    Posted via CB10
    jope28 likes this.
    03-27-14 12:22 PM
  7. Romrider's Avatar
    Mine still doesn't work! Got a Z30.

    Posted via CB10
    03-27-14 01:51 PM
  8. Coxwain's Avatar
    I have a z10, and I can receive but not send BBM messages.

    I have SNAP sideloaded before I added my corporate email account. It was working fine yesterday?

    I have pulled the battery. No luck. next would be to delete corporate email account and re add it, but since it seems to be a network problem, I will let it continue on for a little while.
    03-27-14 02:38 PM
  9. Bairdo's Avatar
    Yeah there's definitely some sort of issue. Have a Bold 9900 work device and Z10 personal. Z10 will receive only, absolutely nothing going out - including to my work phone or other BB10 devices at my place. Everything else appears to be working other than outgoing messages.
    03-27-14 05:54 PM
  10. Romrider's Avatar
    Any more ppl with this issue?? Mine is been like this the whole day. I can even make Bbm voice and video but can't send BBM's. This is frustrating!!

    Posted via CB10
    03-27-14 07:42 PM
  11. Coxwain's Avatar
    Are you guys using snap? Did you try to update bbm yesterday?



    Posted via CB10
    03-27-14 07:45 PM
  12. Coxwain's Avatar
    Does anyone have a playbook in the same username as well?

    Posted via CB10
    03-27-14 07:53 PM
  13. Romrider's Avatar
    Mine just start working. Don't have snap but I do have a PlayBook with the same ID.

    Posted via CB10
    03-27-14 08:21 PM
  14. rednaif's Avatar
    Same here. Z30 down all day, just came back up. Do have snap and a PlayBook with the same id.

    Posted via CB10
    03-27-14 08:26 PM
  15. Romrider's Avatar
    I sent a tweet at @BlackBerryHelp earlier. Maybe that help. Looks like it was not affecting to many ppl since the forums where quiet.

    Posted via CB10
    03-27-14 08:36 PM
  16. Coxwain's Avatar
    Mine is working now. All the cued up messages are stuck and not sent
    03-27-14 09:23 PM

Similar Threads

  1. Replies: 8
    Last Post: 03-27-14, 05:59 PM
  2. Cross platform BBM voice issues
    By Tyler Nellissen in forum General BBM Chat
    Replies: 3
    Last Post: 03-27-14, 10:44 AM
  3. Please help!!!! - My Device will not Restart
    By Gomezgani Phiri in forum BlackBerry Z10
    Replies: 2
    Last Post: 03-27-14, 10:20 AM
  4. Coming soon for cricket fans - CricHQ to launch their BBM Channel
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion & Contests
    Replies: 0
    Last Post: 03-27-14, 07:22 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD