1. windymills's Avatar
    Myself and a couple of friends are having issues with our messages failing to send. 2 of us are on Vodafone UK and 1 on O2, I've also tried with wifi and it still fails. Any one else having issues?

    Posted via CB10
    03-14-14 05:15 PM
  2. kirshan's Avatar
    No sorry....

    Posted via CB10
    03-14-14 10:08 PM
  3. Deanig_12's Avatar
    Must be on blackberry's end

    Sent from my CnM TouchPad 9DC using CB Forums mobile app
    03-16-14 01:31 AM
  4. Blackberryblade's Avatar
    I was going to post this exact topic. I have issues with my bbm messages sending. I have had a few others say this to me. I am in Canada. This problem has been going on since the app was released for android.

    Posted via the Android CrackBerry App!
    03-16-14 11:33 AM
  5. Blackberryblade's Avatar
    A day later and messages still wont send to a few contacts.

    Posted via the Android CrackBerry App!
    03-16-14 12:25 PM
  6. iNeoEon's Avatar
    I have issues sending picture via bbm to legacy devices very often, with pic not sent at least 1 time out of 6


    Me?! I keep movin'!
    03-21-14 04:39 AM

Similar Threads

  1. playbook camera not working
    By troyka in forum BlackBerry PlayBook
    Replies: 5
    Last Post: 03-26-14, 12:44 PM
  2. It might not run BBM but the new Neato BotVac is powered by QNX
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion & Contests
    Replies: 3
    Last Post: 03-15-14, 12:14 PM
  3. Videos not viewing in landscape
    By Chad305 in forum BlackBerry Z30
    Replies: 3
    Last Post: 03-15-14, 10:07 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD