1. anon5645485's Avatar
    Hi all,

    On Friday I switched my BBM account from my Z10 to my new Z30 and then back to my Z10. Now, the channels that I've subscribed to don't update when I tap Update. I have to go to my list of subscribed channels and enter each one in order for their posts to appear in the Update list, but even then, it only shows the posts that I saw when I entered the channel and it doesn't update the list periodically like it used to. Does anyone know why ?

    BTW, I did find a post on the forums that addressed this very issue, but for some reason I don't have permission to view it. :-( I e-mailed the Crackberry admins about that thread, but I'm too impatient to wait for a reply. :-)
    06-08-14 03:30 PM
  2. LuisRoa10's Avatar
    That happened to me when I switched from my BBOS to my Z10 and It weirdly fixed itself. Maybe you can reboot your phone to see if it works...

    I'm sorry if I can't give a better solution but that's how happened to me.

    Posted via CB10
    06-08-14 03:37 PM
  3. anon5645485's Avatar
    That happened to me when I switched from my BBOS to my Z10 and It weirdly fixed itself. Maybe you can reboot your phone to see if it works...

    I'm sorry if I can't give a better solution but that's how happened to me.

    Posted via CB10
    No worries. I did try rebooting the device yesterday, but that didn't change anything. :-(
    06-08-14 03:46 PM
  4. anon5645485's Avatar
    It seems to be working properly now, for the past few days. I'd sure like to know what caused the problem, though.

    Posted via CB10
    07-02-14 10:01 AM
  5. k0sld's Avatar
    I'm having the same issue right now. Unfortunately mine has not resolved itself yet. I did a wipe and restore of my Q10 yesterday. That is when this issue began.
    07-02-14 11:17 AM
  6. k0sld's Avatar
    Well I found out my groups were also not updating. I reloaded the BBM APK to my device. All is working after that.

    Posted via CB10
    anon5645485 likes this.
    07-02-14 03:59 PM
  7. k0sld's Avatar
    Well correction. The apk I put back on is 10.3.12.75. That is what fixed my issues. Lol.


    Posted via CB10
    07-02-14 06:33 PM
  8. anon5645485's Avatar
    I have 10.3.33.18 installed and I was still getting the problem. I didn't think of downgrading. Too late now. :-)

    Posted via CB10
    07-02-14 06:38 PM

Similar Threads

  1. Sharing a Channel Post Crashes Recipients BBM
    By boody78 in forum General BBM Chat
    Replies: 2
    Last Post: 06-10-14, 01:56 PM
  2. Why I switch between BlackBerry and Android
    By TgeekB in forum General BlackBerry News, Discussion & Rumors
    Replies: 60
    Last Post: 06-10-14, 11:22 AM
  3. Snap not downloading correct apps from Android store
    By PeterFree in forum More for your BlackBerry 10 Phone!
    Replies: 7
    Last Post: 06-08-14, 04:32 PM
  4. iPhone BBM emoji
    By Tate Hart-Boyes in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 2
    Last Post: 06-08-14, 02:32 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD