1. salexs11's Avatar
    I back up every day with the desktop manager.

    However, ever since getting the Torch, the desktop manager is always showing my device as "never backed up".

    Anyone else encounter this?

    Thanks

    Desktop manager version:
    6.0.0.43; Aug 25 2010 Release
    10-08-10 11:52 PM
  2. shansmi's Avatar
    Nope. Works fine here.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    10-09-10 12:04 AM
  3. zaandam24's Avatar
    I back up every day with the desktop manager.

    However, ever since getting the Torch, the desktop manager is always showing my device as "never backed up".

    Anyone else encounter this?

    Thanks

    Desktop manager version:
    6.0.0.43; Aug 25 2010 Release
    same here...
    10-09-10 01:19 AM
  4. ohbarnes's Avatar
    same here...
    10-09-10 01:26 AM
  5. zaandam24's Avatar
    but i can see the file saved, its not showing up when dm is up n running and says "never backed up"
    10-09-10 01:32 AM
  6. Goldfinch's Avatar
    I have same thing - DM shows never for last backup even though I have backed up at least twice a week and before every OS upgrade that rolled out.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    10-09-10 04:46 AM
  7. zaandam24's Avatar
    I have same thing - DM shows never for last backup even though I have backed up at least twice a week and before every OS upgrade that rolled out.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    so when u restored, did it work?
    10-09-10 05:03 AM
  8. spitothec's Avatar
    so when u restored, did it work?
    Mine does the same and yes, the restore still works fine.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    10-09-10 05:07 AM
  9. jcp007's Avatar
    I could be wrong not being in front of my PC but I believe that there is a difference between synching and backing up.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    10-09-10 07:58 AM
  10. Goldfinch's Avatar
    [QUOTE=spitothec;5662167]Mine does the same and yes, the restore still works fine.

    Same here.
    10-09-10 08:04 AM
  11. jcp007's Avatar
    Mine says last backup was on launch day. I have my preference set to auto back up and synch all.
    10-09-10 11:03 AM
  12. salexs11's Avatar
    I tried uninstalling twice.
    The first time I just uninstalled and re-installed. That didn't work.
    The second time I uninstalled, deleted the directory (x:\program files\research in motion\...etc), rebooted, and reinstalled again. that seemed to work.
    Actually, the DM seems to run faster now too.
    Give it a try!
    10-09-10 12:58 PM
  13. Doc1899's Avatar
    I have the same problem. Phone is being backed up but DM just doesn't show it.
    10-12-10 10:44 AM
  14. AJ_Franklin's Avatar
    I just backed up normally and had today's date notification. No probs here.
    10-12-10 12:28 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD