1. salexs11's Avatar
    Anyone else find that it takes Desktop Manager really long to connect to the 9900?
    08-18-11 06:31 PM
  2. spiraleze's Avatar
    Do you have a large micro SD card with a lot of data installed? The more data that needs to be accessed, the longer the time to connect.
    08-18-11 06:38 PM
  3. Fubaz's Avatar
    takes mine via usb and microsd installed about 20 seconds...no issue
    08-18-11 06:41 PM
  4. topherhitchings's Avatar
    I can't seem actually get my device connected. It shows the PIN and other information, but is stuck on "connecting." Any suggestions?
    09-11-11 10:43 AM
  5. OniBerry's Avatar
    Not really. I am using the Beta 7 though.
    09-11-11 10:48 AM
  6. big samm's Avatar
    Are you on a mac or windows?
    09-11-11 10:54 AM
  7. Spawn12's Avatar
    I can't seem actually get my device connected. It shows the PIN and other information, but is stuck on "connecting." Any suggestions?
    Mine was doing that so i just deleted and re-installed DM again...seems to be fine although it takes about 20 secs to connect fully.
    09-11-11 10:56 AM
  8. topherhitchings's Avatar
    I also can't seem to get any version of the apploader to work.
    09-11-11 11:11 AM
  9. topherhitchings's Avatar
    Beta 7 doesn't work for me either.
    09-11-11 11:48 AM
  10. Laura Knotek's Avatar
    I also can't seem to get any version of the apploader to work.
    Beta 7 doesn't work for me either.
    What version of Windows are you running?
    09-11-11 11:59 AM
  11. gidiowo's Avatar
    I'm in the same boat as rockstarlp007. My 9900 is in a continual state of "connecting" to DM.

    Bold 9900 with os7 .250
    DM 6.1.0.35
    Windows 7 Ultimate
    direct USB connection, no hub

    Connects fine to my mac.

    Any ideas/help?
    Last edited by gidiowo; 10-18-11 at 03:20 PM. Reason: Wrong DM version
    10-18-11 03:19 PM
  12. richiec85's Avatar
    Try taking your microSD card out, I have a 16gb one in and if I leave it in DM can take upto 5 minutes to properly connect to the phone
    10-18-11 04:28 PM
  13. gidiowo's Avatar
    I don't have a memory card in the phone actually.
    10-19-11 12:42 PM
  14. PiotrJot's Avatar
    I can compare my Bolds:
    1) 9700 with 8GB SD connects really fast
    2) 9900 with 8GB SD takes upto 5 minutes to get connected. Once after 5 minutes I had to disconnect, and reconnect, as it wasn't working...
    10-19-11 12:47 PM
  15. jenks5150's Avatar
    Hey Guys - I'm having issues too.

    I've given up on DM 7 beta - it clearly is not ready for primetime.

    I downgraded to DM 6.1 - connected my 9900 no problem the first time, attempted to backup, got stuck at backing up smart card options (I know I need to go and delete social feeds data...for whatever reason) - it doesn't let me cancel out of the backup when it gets stuck, so I've been hesitantly unplugging it while at the black screen, luckily causes no issues with the device.

    However, after this, desktop manager (both 7 and 6.1) just sits at 'connecting' indefinitely and will not connect, I waited for about half an hour while doing other things.

    Short of uninstalling desktop manager AGAIN and doing it right the first time...does anyone have ANY ideas?

    Can't wait for BB10 when this should all be wireless and hassle free. This is reminiscent of the 1990s.
    Last edited by Jenks5150; 05-04-12 at 11:47 AM.
    05-04-12 11:44 AM
  16. jenks5150's Avatar
    OK...so after letting it try for a long, long time it finally said it failed and asked me to retry - then it connected. I backed it up no problem after deleting the social feeds data.

    However now, it will not recognize the 7.1.0.402 update that I've installed! I literally just loaded it on another 9900 this morning.

    There seems to be no method to this madness.
    05-04-12 12:33 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD