1. QMaverick's Avatar
    I'm on Verizon, the evil tyrant company that, nonetheless, has the best coverage in the U.S. (at least in my area, they do). I installed the 5.0.1 OS just now, and was hoping to able to set up the IP modem without paying VZW's crazy $15 fee.

    I was also excited because I figured I might get around buying TetherBerry.

    However, as soon as I plugged in my phone, the option disappeared...

    So, my question is two-fold: who has this working with their carrier (aside from ATT/Cingular), and has anyone figured out how to get it to work with a Verizon BB (I have a Storm)?
    08-31-09 02:23 PM
  2. sambowomble's Avatar
    Adding this to my saved threads, very curious
    08-31-09 02:55 PM
  3. keysteele's Avatar
    I was try to configure mine , but the don't have my carrier listed Telus, so I can't even get out the door
    08-31-09 03:01 PM
  4. bren1334's Avatar
    yea is there any software that can turn your bb into wireless modem?
    08-31-09 05:31 PM
  5. nikolaus.x's Avatar
    I have the T-Mobile 8900 and the tethering option doesn’t work. I get an error in DM when trying to connect. I tried with UMA or with EDGE, but no difference. Anyone get this to work?
    08-31-09 05:44 PM
  6. fritter's Avatar
    im using T-Mobile with Bold unlocked and having no issues with tethering with 5.0.1.16DM
    08-31-09 05:53 PM
  7. Jimmy37's Avatar
    Mine is the same way unfortunately it appears that Verizon has this option blocked also. Go Figure. If anyone knows a route around this without purchasing the Tetherberry software please let me know.
    09-01-09 11:07 AM
  8. QMaverick's Avatar
    looks like Tetherberry is still the only real choice (beats paying $60 vs the $30 I pay now a month for data).
    09-01-09 02:42 PM
  9. quailallstar's Avatar
    im using T-Mobile with Bold unlocked and having no issues with tethering with 5.0.1.16DM
    I'm in the same boat with you. The IP Modem options aren't even clickable for me...
    09-02-09 09:09 AM
  10. remipmc's Avatar
    I have the T-Mobile 8900 and the tethering option doesnt work. I get an error in DM when trying to connect. I tried with UMA or with EDGE, but no difference. Anyone get this to work?
    i am on tmo, 8900 and my IP modem feature works fine. i had my phone unlocked (no reason, just got a free unlock code from a CB promo), not sure if this makes a difference
    09-02-09 02:55 PM
  11. jojo123's Avatar
    The IP modem option was there but as soon as I connected my device to it it disappeared. I have a storm unlocked for tmobile. I don't get a good connection where my CPU is, also I use GPRS a lot where I live. Does anyone know why the options aren't there for me? Any help would he greatly appreciated!

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    09-03-09 01:13 AM
  12. jfsalewicz's Avatar
    I have the same problem. The configure IP was there and soon as I plugged my Verizon Tour in.....it flashed a couple of time and it was gone....
    09-03-09 09:28 AM
  13. FATMANSDAD's Avatar
    I have Tmobile & tethering is free with them. You call up customer service & they'll walk you through it step by step. There's also info in the forums. Just do a search on "Using BB as a Modem"

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    09-27-09 04:26 AM
  14. jnetseptember's Avatar
    I thought it was me!! I've been on here hours deleting and reinstalling it thinking it was me!!
    I have Verizon and a curve.
    was so disappointed!!!!
    10-29-09 11:08 PM
  15. Blue71's Avatar
    this makes me angry, i saw the option and then it was gone, there has to be a way somehow
    11-01-09 04:52 PM
  16. drew8484's Avatar
    Check this thread out for a fix. It works.
    http://forums.crackberry.com/f153/5-...-fixed-353251/
    11-02-09 04:29 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD