1. LRB's Avatar
    Trying to post to T-Mobile US sub forum from the CB10 app. It doesn't show up under the us folder. What's up?


    Posted via CB10
    03-24-13 11:33 AM
  2. oilgeo10's Avatar
    I just noticed this too, nothing is seen in the Canada folder from the app.

    Posted via CB10
    03-24-13 06:11 PM
  3. habs_fan's Avatar
    Yep there's none there for me, hopefully they fix it soon for Canada, and I checked the US and it's not there either

    Posted via CB10
    03-25-13 02:37 PM
  4. SF71's Avatar
    Man I thought I was tripping

    Posted via CB10
    03-28-13 12:53 AM
  5. CrackBerry Kevin's Avatar
    All fixed. Thanks for flagging.
    04-04-13 09:01 AM
  6. James Falconer's Avatar
    If you ever notice an issue like this again, please shoot me a note! james AT mobilenations dot com.

    Thanks for the feedback!
    04-04-13 09:15 AM

Similar Threads

  1. Bold Theme - No carrier on main screen
    By Tito71 in forum BlackBerry Bold 9000 Themes
    Replies: 283
    Last Post: 12-29-10, 09:46 AM
  2. Quick Reminder about the Theme Developers sub forum
    By CipherDias in forum BlackBerry Themes
    Replies: 0
    Last Post: 10-01-08, 06:22 PM
  3. Sub-Forum Title
    By inkwell in forum BlackBerry Curve 8900
    Replies: 9
    Last Post: 09-26-08, 06:18 PM
  4. Yay for the new telus sub-forum!
    By massabsamurai in forum Telus Canada
    Replies: 3
    Last Post: 08-30-08, 12:37 PM
  5. Javelin Sub-Forum?
    By inkwell in forum BlackBerry Bold 9000
    Replies: 15
    Last Post: 07-21-08, 05:19 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD