03-06-13 12:08 PM
73 123
tools
  1. Phill_UK's Avatar
    Oh, and the GB Pound symbol doesn't show when posted from the app. When posted from elsewhere, it does show but has a strange character before it.
    02-17-13 10:41 AM
  2. djenkins6's Avatar
    Thanks for the updates.

    I'm still having problem mentioned by a couple of people, actually happens in this thread where it jumps around the pages, before you can read the last comments on page 2 it jumps to page 3 which is blank, then tries to go to 4/2, 5/2 etc. pulling down to get page selector it appears for a moment but am unable to select before it disappears. However now the Prev Page selector using three dots is working so I am able to get back to page 1, but then it does the jumping to page 2 etc rather than scrolling properly and letting me read.

    In the three dots selection, nice to have would be first page and last page.

    We can share via just about everything, and there is an open on browser on the phone which is great, but there is no open on bridged PlayBook / share on Bridged PlayBook.
    02-17-13 10:42 AM
  3. BBFanatic4Life's Avatar
    I'm having the same issue in the forums where just scrolling the page triggers this next page bug and I can't pull down to select a page to go to because it disappears right away. I couldn't even scroll down very far either before I see the circle on the screen and it's jumping to the next page. It just kept going up and up well beyond how many pages were actually in the forum post. And the only way I could fix it was to close the app and go back into it.

    Besides that bug I'm loving the app and can't wait for more updates, I am especially loving the active frame support. I wish more developers would put in the time and effort and not just port over an android port and call it a day. Thanks for making such a great app.
    02-17-13 11:46 AM
  4. ubermanx's Avatar
    I too am having the bug where My Threads and Unread Threads appear empty. If I go to accounts and log out then log back in My Threads and Unread Threads are full of posts

    Posted via CB10
    02-17-13 11:56 AM
  5. sauron4's Avatar
    I too am having the bug where My Threads and Unread Threads appear empty. If I go to accounts and log out then log back in My Threads and Unread Threads are full of posts

    Posted via CB10
    This is happening for me as well, didn't have any problems in the previous version, I have to close the app and then re open it to get the new threads.

    Posted via CB10
    02-17-13 03:06 PM
  6. Marcus Adolfsson's Avatar
    I too am having the bug where My Threads and Unread Threads appear empty. If I go to accounts and log out then log back in My Threads and Unread Threads are full of posts

    Posted via CB10
    Does it work after login in again consistently?

    Posted via CB10
    andyj1967 likes this.
    02-17-13 03:53 PM
  7. drcrane's Avatar
    I deleted and reinstalled CB app and now the issue where I had to touch (save) my account every time before my threads would work is solved.

    After reinstall my threads and unread threads immediately work.

    Posted via CB10
    02-17-13 09:42 PM
  8. Marc_Paradise's Avatar
    Any attempt to load data -- pull to refresh, next forum page, etc - causes a crash if there is no network available. I think you can verify this by loading a forum topic, disconnecting network, the pull to refresh.

    I'm encountering it often because I'm having wifi issues in my house and my connection drops frequently.
    02-18-13 09:14 AM
  9. Elite1's Avatar
    Any attempt to load data -- pull to refresh, next forum page, etc - causes a crash if there is no network available. I think you can verify this by loading a forum topic, disconnecting network, the pull to refresh.

    I'm encountering it often because I'm having wifi issues in my house and my connection drops frequently.
    I've had this too if I had the app open and head out to walk the dog. The handover from Wi-Fi to network seems to break it instead of just simply failing or continuing to re-try.

    Now being fair, I'm not sure if this issue is exclusive to this app or not. I just have this app open a large chunk of the time, so might just be a coincidence. I suspect the OS is responsible.
    02-18-13 04:47 PM
  10. Elite1's Avatar
    Oh, and the GB Pound symbol doesn't show when posted from the app. When posted from elsewhere, it does show but has a strange character before it.
    Today I included an up arrow (from Fancy Characters app) in a post. It showed fine in the text field, but once posted the up arrows appeared as question marks.
    02-18-13 04:49 PM
  11. Marc_Paradise's Avatar
    I should also mention that it doesn't crash immediately. There's a delay of several seconds after the event during which nothing seems to be happening.
    02-18-13 05:25 PM
  12. jsmall999's Avatar
    How do i turn off the updating BBM status from the CB10 app? I left it checked during install but would like it to stop updating my BBM status...
    02-19-13 01:09 PM
  13. Elite1's Avatar
    How do i turn off the updating BBM status from the CB10 app? I left it checked during install but would like it to stop updating my BBM status...
    Open your Settings app, select Privacy and Security.
    The top item there should be Application Permissions. You'll find an entry there for CB10 where you can toggle off the BBM connection.

    Posted via CB10
    02-19-13 01:21 PM
  14. dannyd86's Avatar
    I deleted and reinstalled CB app and now the issue where I had to touch (save) my account every time before my threads would work is solved.

    After reinstall my threads and unread threads immediately work.

    Posted via CB10
    I can confirm this. The CB10.1 wasnt loading my account properly at first. I lived with it for about 3 days before re-installing and immediately fixed it.
    02-20-13 11:32 PM
  15. Marcus Adolfsson's Avatar
    1) Would it be possible to reduce the number in the thread reply bubbles by one? A new thread with no replies is showing 1 in the bubble, and being old school it looks to me like someone has already replied to it.
    Right currently the bubble represents the total number of posts. Does everyone agree that showing 0 if no replies is a better approach?

    2) Would it also be possible to include the thread author's name under the title, next to the time it was posted? It's always nice to see who started the thread at a glance, especially if the thread is several pages long.
    I can do it on the normal forums view (ie when browsing the forums), but on the Unread/My Threads view here isn't enough space.

    3) Editing a post (before or after it's been posted) is very difficult. When you click anywhere to bring up the magnifying circle, it is almost impossible to move it left or right to exactly where you want it. As you start to move it right it swipes out of the pane you're currently in, or left swipes in a sub-menu. Don't know if there's anything that can be done about this?
    I can block the peek gesture on the posting page.
    02-21-13 07:02 PM
  16. Marcus Adolfsson's Avatar
    Any attempt to load data -- pull to refresh, next forum page, etc - causes a crash if there is no network available. I think you can verify this by loading a forum topic, disconnecting network, the pull to refresh.
    I can reproduce this and will fix in 1.2. Thanks for the report!
    02-21-13 07:05 PM
  17. jbar1's Avatar
    It would be nice to be able to erase threads I'm not following anymore

    Posted via CB10
    02-21-13 07:34 PM
  18. Marcus Adolfsson's Avatar
    I'm still having problem mentioned by a couple of people, actually happens in this thread where it jumps around the pages, before you can read the last comments on page 2 it jumps to page 3 which is blank, then tries to go to 4/2, 5/2 etc. pulling down to get page selector it appears for a moment but am unable to select before it disappears. However now the Prev Page selector using three dots is working so I am able to get back to page 1, but then it does the jumping to page 2 etc rather than scrolling properly and letting me read.
    I am still unable to reproduce this issue. Does it happen consistently on threads longer than two pages? It does seem related to the "Pull to go to next page" code.
    02-21-13 08:00 PM
  19. jbar1's Avatar
    I also had the same issue but after the latest update it went away

    Posted via CB10
    02-21-13 08:02 PM
  20. meganVee's Avatar
    I am also having the issue where My Threads is empty, I am also unable to comment on anything but I am logged in. It only started to happen today. I will try logging out and logging in again to see if it resolved the issue.

    So I logged out and back in again and My Threads are showing up again. I am also about to reply to threads again.

    Are we supposed to be able to comment on articles from the app? If so I have not been able to do that at all.
    02-22-13 08:09 PM
  21. Marcus Adolfsson's Avatar
    Are we supposed to be able to comment on articles from the app? If so I have not been able to do that at all.
    Not yet, it is coming in v1.2 next week.
    02-22-13 08:33 PM
  22. meganVee's Avatar
    Sounds awesome!

    I just had to log out and in again to get my threads to return.

    Posted via CB10 on my Zed10!!!
    02-23-13 02:28 AM
  23. sheeraz_aa's Avatar
    Sounds awesome!

    I just had to log out and in again to get my threads to return.

    Posted via CB10 on my Zed10!!!
    Happens to me every time I close the crackberry app, have to log in every time i open up the app.

    Posted via CB10
    02-23-13 02:35 AM
  24. bozzo's Avatar
    I've just seen the empty My Threads and not able to post issue. Logged out and back in again and it's working again. Closed the app and everything was ok when I opened it again.


    Posted via CB10
    02-23-13 03:13 AM
  25. HedoBum's Avatar
    LOL...reading this on Crackberry.com and checked BlackBerry World for the update. As I did, I got a hub notification that an update for CB10 was now available.
    Nice timing.
    02-23-13 03:17 AM
73 123

Similar Threads

  1. CB10 Liking Posts Issue
    By tharrison4815 in forum CrackBerry Apps
    Replies: 6
    Last Post: 03-06-13, 12:14 PM
  2. CB10 app sign in issue
    By wolf_359 in forum CrackBerry Apps
    Replies: 22
    Last Post: 03-06-13, 06:51 AM
  3. GPS Tracker issues
    By hydguy in forum BlackBerry Storm
    Replies: 3
    Last Post: 06-17-09, 02:30 PM
  4. GPS Tracker issues
    By hydguy in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 06-17-09, 02:30 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD