1. gregoryzero's Avatar
    Hello everyone!

    I've setup an IPSEC VPN server with mutual PSK-Xauth on pfSense gateway.
    On my Z10 device, IPSEC is set as CISCO ASA profile.
    The problem is - Z10 device connects to IPSEC VPN, receives correct IP-adress, but I can't access any of my company's network resources through VPN, and there is no wifi-connectivity.
    For example, SIP-software on my Z10 does not register my extension, I can't access my workstation through VNC...
    What could be the cause of this?
    07-11-14 03:48 AM
  2. pkcable's Avatar
    I've moved this thread to Business Users. Hopefully we can get you an answer in here!
    07-21-14 08:53 AM
  3. Alberto8's Avatar
    What version of pfsense are you using?

    Posted via CB10
    03-01-15 04:18 PM
  4. advil_yum's Avatar
    Pfsense is probably blocking it. You need to add firewall rules for the vpn interface just the same as wan or lan rules.
    Likely a vpn interface rule to allow port 5900 from vpn to lan. Check your firewall logs, you'll likely be able to add an easy rule based on the blocks that you see in the logs.

    Edit: oops. Thanks for the thread resurrection. I didn't realize that this is a year old!!
    03-28-15 08:34 AM

Similar Threads

  1. BlackBerry Q5 reaches its End of Life on Bell
    By smoothrunnings in forum News & Rumors
    Replies: 14
    Last Post: 07-27-14, 09:48 AM
  2. I got to touch a Passport today!!!
    By JohnQQ365 in forum BlackBerry Passport
    Replies: 33
    Last Post: 07-24-14, 03:08 AM
  3. blackerry z10 getting off at 25% battery
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 07-21-14, 08:57 AM
  4. Can you control the sensitivity on Z10
    By tbitar in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 07-21-14, 08:43 AM
  5. Battery on Q5 suddenly draining quickly
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 07-21-14, 07:53 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD