1. level 2's Avatar
    I received my Z30 last weekend, had to buy it over the phone because there was not a Verizon Store from NYC to New Hampshire that had it in stock. Poor Marketing.

    I ran the Leaked Update STA100-X.10.2.1.2141X2142 and rebooted the phone. Loaded the needed Android Apps and most worked. Mobiscope was a bomb, not interested in games, as this phone is for work and is on Enterprise.

    Then, I went to use the camera and it won't load. Repeated reboots and hard reset to no avail.

    Wiped the phone, rebooted several times, let it "settle" overnight. No Camera.

    Went BACK to the stock software using Link, and still, no camera. Tried several reboots, hard resets, even prayed to my local cell tower. ****!

    Still inside my 14 days with Verizon, again, no stores have it, and replacement is coming tomorrow.

    Any thoughts, (technical, not dumb chatter), on how to correct this using a Leaked Update?
    02-21-14 11:56 PM
  2. hakimmmmm's Avatar
    I received my Z30 last weekend, had to buy it over the phone because there was not a Verizon Store from NYC to New Hampshire that had it in stock. Poor Marketing.

    I ran the Leaked Update STA100-X.10.2.1.2141X2142 and rebooted the phone. Loaded the needed Android Apps and most worked. Mobiscope was a bomb, not interested in games, as this phone is for work and is on Enterprise.

    Then, I went to use the camera and it won't load. Repeated reboots and hard reset to no avail.

    Wiped the phone, rebooted several times, let it "settle" overnight. No Camera.

    Went BACK to the stock software using Link, and still, no camera. Tried several reboots, hard resets, even prayed to my local cell tower. ****!

    Still inside my 14 days with Verizon, again, no stores have it, and replacement is coming tomorrow.

    Any thoughts, (technical, not dumb chatter), on how to correct this using a Leaked Update?
    Yea get the new one
    Oo sorry that was dumb chat

    Posted via CB10
    level 2 likes this.
    02-22-14 12:00 AM
  3. SlcCorrado's Avatar
    Wow. Just plug it in and run the autoloader for the latest leak. Problem solved buddy
    level 2 likes this.
    02-22-14 12:02 AM
  4. level 2's Avatar
    SlcCorrado.... thanks for the reply. That did not work.
    02-22-14 12:11 AM
  5. SlcCorrado's Avatar
    The you have bigger issues, my friend. Warranty that thing
    02-22-14 01:37 AM
  6. Supa_Fly1's Avatar
    It's on. Management server ever think camera maybe disabled by work?

    BlackBerry Q10 ? & Full Metal CB10!
    02-22-14 02:14 AM
  7. H4zN's Avatar
    It's unclear whether the camera worked before you installed 10.2.1, but it doesn't seem like a software issue!
    02-22-14 03:19 AM
  8. lcfut's Avatar
    The day I got my Z30, I used the autoloader for the 1925 leak. I am also using Balance for work on this device.

    No camera issues.

    I would suggest using Link to downgrade back to the stock OS, and test the camera before adding Balance to the device.
    Then leave the stock OS in and add Balance. This will test for an MDM policy that disables it.

    Good luck.

    Posted via CB10
    02-22-14 09:05 AM
  9. mariosraptor's Avatar
    Rma

    Posted via CB10
    02-22-14 09:56 AM
  10. leehardballer12's Avatar
    I loaded 10.2.1.2141 on my Z30 using the autoloader method and have had zero issues. Not sure which method you used, but as I understand it, you can install different cameras from different builds. Seems to me I read about some switching their cameras for the features they desired. Perhaps it somehow was deleted and can be re-installed.

    Posted via CB10
    02-22-14 03:24 PM
  11. DaFoxGrey's Avatar
    You said you are on a work enterprise server aka BES.
    Various functions of the device are controlled by that server and these can be disabled by the manager of that server.
    Check with your work IT dept to see if the camera has been disabled, and for info on any other function that may be locked out.
    02-22-14 03:31 PM
  12. leehardballer12's Avatar
    Never mind...I apparently forgot how to share a link on here....
    02-22-14 03:52 PM
  13. Anthony Lovings1's Avatar
    I hope you have your problem solved by now but I have to say you run a certain risk when using a leaked OS. That being said, is it possible your camera wasn't working when you got it?
    02-22-14 10:33 PM
  14. b121's Avatar
    The day I got my Z30, I used the autoloader for the 1925 leak. I am also using Balance for work on this device.

    No camera issues.

    I would suggest using Link to downgrade back to the stock OS, and test the camera before adding Balance to the device.
    Then leave the stock OS in and add Balance. This will test for an MDM policy that disables it.

    Good luck.

    Posted via CB10
    I did the same with 1925 and balance on my VZW Z30. I don't have any issues. Good luck!

    Posted via CB10 (7250 -> 8703e -> 9530 -> 9550 -> 9650 -> 9930 -> PlayBook -> Z10 -> Z30)
    02-22-14 10:40 PM
  15. level 2's Avatar
    Phone replaced, ran 1925 and all ok. Thank you all.

    Posted via CB10
    03-02-14 04:42 AM

Similar Threads

  1. Anyone able to use trade-in on a refurbished phone?
    By p1800nut in forum General Carrier Discussion
    Replies: 21
    Last Post: 02-24-14, 12:39 AM
  2. verizon customers Z30 or Nokia ICON
    By balama in forum BlackBerry Z30
    Replies: 10
    Last Post: 02-23-14, 05:58 PM
  3. crackberry twitter feed to open app, not browser
    By stroker383 in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 3
    Last Post: 02-22-14, 04:03 PM
  4. Since 10.2.1 update, my Z10 lags constantly
    By hazenjonas in forum BlackBerry Z10
    Replies: 4
    Last Post: 02-22-14, 02:55 PM
  5. Replies: 1
    Last Post: 02-21-14, 09:29 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD