1. zten's Avatar
    We just purchased a z30 and right after the setup when you go to the hub for the first time the phone just shut off and the red light blinked and it re-booted

    It wasn't doing anything that needs re-booting.



    Posted via CB10
    10-11-13 06:29 PM
  2. qbnkelt's Avatar
    We just purchased a z30 and right after the setup when you go to the hub for the first time the phone just shut off and the red light blinked and it re-booted

    It wasn't doing anything that needs re-booting.



    Posted via CB10
    Hopefully it's a one-off....
    10-11-13 06:32 PM
  3. playbookster's Avatar
    I think their may be a glitch in the z30 software. Update to .1791 and see if that helps.
    10-11-13 06:38 PM
  4. zten's Avatar
    Where do we get that software I have installed z10 leaks before, it hasn't happened since.

    Posted via CB10
    10-11-13 06:39 PM
  5. DocDRM's Avatar
    Uh-ohhh.


    Posted via CB10
    10-11-13 07:00 PM
  6. playbookster's Avatar
    Where do we get that software I have installed z10 leaks before, it hasn't happened since.

    Posted via CB10
    https://mega.co.nz/#!GJgGhASC!J_w7pW...gQmKmUzjAUjtnA
    10-11-13 07:02 PM
  7. h20work's Avatar
    We just purchased a z30 and right after the setup when you go to the hub for the first time the phone just shut off and the red light blinked and it re-booted

    It wasn't doing anything that needs re-booting.



    Posted via CB10
    What os version are you running?
    10-11-13 07:17 PM
  8. jay_men's Avatar
    What os version are you running?
    Yes OP, can you please check what was the stock OS that came with your Z30? Or a screenshot of the device system info with info on the Z30 variant and location may be helpful for future reference.

    Sent from my HTC One using CB Forums mobile app
    10-11-13 09:42 PM
  9. Pistooli's Avatar
    Strange. I have the same sw version and did not happened. Fingers crossed... mine is stable since I got it 4 days ago.

    Posted via CB10 from BlackBerry Z30
    10-12-13 02:30 AM
  10. matrixuam's Avatar
    3 days with my unlocked Z30 and so far so good... running 10.2.0.224 as it was out of the box. More than 15 apps installed (8 sideload via chrome procedure)

    Posted via CB10
    10-12-13 06:08 AM
  11. Abdul Aziz AlBastaki's Avatar
    I have z30 also.. I installed the leaked Os.. noe I had issues like "language keyboard swipe ".. I am trying to reload my z30.. but it won't ..

    anyway u should take ur z30 to the agent...

    Posted via CB10
    10-12-13 06:17 AM
  12. zten's Avatar
    3 days with my unlocked Z30 and so far so good... running 10.2.0.224 as it was out of the box. More than 15 apps installed (8 sideload via chrome procedure)

    Posted via CB10
    We have 2.0.224 as well

    Posted via CB10
    10-12-13 01:00 PM
  13. robsteve's Avatar
    We just purchased a z30 and right after the setup when you go to the hub for the first time the phone just shut off and the red light blinked and it re-booted

    It wasn't doing anything that needs re-booting.



    Posted via CB10
    What carrier are you on. With the Z10 the reboots were a software issue related to the carrier's software tripping a sanity monitor. If a process used too many resources and slowing down the phone, the OS would force a reboot.


    Posted via CB10
    10-12-13 03:44 PM
  14. sportline's Avatar
    Mine never reboot. 10.2.0.224.
    Anyone loading leaks should not be complaining of reboots.

    Posted via CB10
    wincyUt likes this.
    10-13-13 02:55 AM
  15. Taigatrommel's Avatar
    As long as it is a one-timer or at least a very rare-timer, I wouldn't really bother with it. My Q10 was rockstable since more than 5 months now, at least until two weeks ago: I had two random reboots within two days, no clue what caused them. However since then, the phone behaves as solid as usual.

    Random reboots, as long as they don't happen too often, are an annoying, yet common problem through all devices and plattforms. Funny thing just yesterday I was reading random comments and opinions about the Lumia 1020 and there have almost as many reboot complains as there have been on our Z10 forums. Happens on Android and even iPhones too...

    Posted via the awesome Blackberry Q10
    10-13-13 06:37 AM
  16. anon(1173270)'s Avatar
    Had to reboot mine twice since getting it on Wednesday.

    Not particularly worried as it'll be a software thing as always.

    Sim free on 3 in UK. STA100-2 ver 10.2.0.224.
    10-13-13 08:30 AM

Similar Threads

  1. Does the Z10 Mobi charging cradle work for the Z30?
    By RootingForRIM in forum BlackBerry Z30
    Replies: 4
    Last Post: 03-10-14, 12:54 PM
  2. New OS 10 user with BlackBerry Z30
    By statixcursor in forum BlackBerry Z30
    Replies: 5
    Last Post: 10-14-13, 10:13 AM
  3. Article Request: Z30 V iPhone 5s. Performance shootout!
    By Spades1234 in forum General BlackBerry News, Discussion & Rumors
    Replies: 95
    Last Post: 10-13-13, 09:21 PM
  4. Anyone See iPhone 5S Reboots in the Media?
    By SirJes in forum Apple iPhone/iPad
    Replies: 99
    Last Post: 10-13-13, 07:17 AM
  5. can't reload my z30 :/ + language issue?
    By Abdul Aziz AlBastaki in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 1
    Last Post: 10-11-13, 11:35 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD