1. Chad Thandy's Avatar
    Right I have an android tablet and at home I don't have any wifi so the only way I download apps and stuff is through my hotspot on my phone
    I previously had a Z10 and it worked absolutely perfect but with my z30 it picks up the wifi network but doesn't connect, this is quite a big problem as I let my friends child play on it and he restored the factory settings and it needs wifi for me to actually set the tablet up again
    Any help?

    Posted From Z30/10.2.0.224
    10-24-13 02:33 PM
  2. pkcable's Avatar
    Have you enabled hotspot in the settings? From the apps homescreen swipe down, then select settings, Network Connections, Mobile Hotspot, then go through the set up.
    10-24-13 08:19 PM
  3. awindsr's Avatar
    Right I have an android tablet and at home I don't have any wifi so the only way I download apps and stuff is through my hotspot on my phone
    I previously had a Z10 and it worked absolutely perfect but with my z30 it picks up the wifi network but doesn't connect, this is quite a big problem as I let my friends child play on it and he restored the factory settings and it needs wifi for me to actually set the tablet up again
    Any help?

    Posted From Z30/10.2.0.224
    I can help you. Do not give your gadgets to children to "play" with.
    I'm pretty sure I just solved any future problems for you.
    Hopefully someone can correct your current tech issue. Bummer.

    Posted via CB10
    anon(1852343) likes this.
    10-24-13 10:22 PM
  4. Chad Thandy's Avatar
    Yeah I set up my hotspot and everything, I think it's a problem with the actual tablet as my friend was able to connect her galaxy ace to my phone
    And I know stupid mistake on my part

    Posted From Z30/10.2.0.224
    10-25-13 04:30 AM

Similar Threads

  1. Verizon Z30 has wireless charging?
    By pvphooman in forum BlackBerry Z30
    Replies: 22
    Last Post: 12-21-13, 12:56 AM
  2. Replies: 77
    Last Post: 11-07-13, 07:46 PM
  3. Replies: 4
    Last Post: 10-27-13, 09:03 AM
  4. IMAP Sync Problem - Mail not Appearing in Both Clients
    By JimPitch in forum BlackBerry Curve Series
    Replies: 7
    Last Post: 10-26-13, 10:02 AM
  5. odd problem on z10 after updating to 10.2.0.424
    By tacit in forum BlackBerry Z10
    Replies: 7
    Last Post: 10-24-13, 07:07 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD