1. Sarah CjA's Avatar
    my bb z30 keep on saying network disabled, i tryed to enable it but didnt work , i deleted the saved network and i tryed to connect to it and it didnt work , i restareted my network didnt work too!! what should i do now ,, my ipad and laptop are connected to the network but my bb wont , whats wrong with it
    Attached Thumbnails Why does my BB Z30 keep on saying network disabled?-image.jpg   Why does my BB Z30 keep on saying network disabled?-image.jpg  
    03-07-15 07:25 AM
  2. theGUNNER's Avatar
    my bb z30 keep on saying network disabled, i tryed to enable it but didnt work , i deleted the saved network and i tryed to connect to it and it didnt work , i restareted my network didnt work too!! what should i do now ,, my ipad and laptop are connected to the network but my bb wont , whats wrong with it
    same here!

    people will tell you here that is the problem with your router
    or that you should try another radio
    or that you have to restart device

    or many additional things that never worked

    ITS OS BUG , no one want to admit that that the fact

    wifi is ruined on 10.3.1
    03-07-15 07:45 AM
  3. sbx9900's Avatar
    restart your phone, not the router. that happened to me and i started a thread on this a few weeks back. The issue happened again with my Q10 after a couple of weeks, but after restarting, all is well again....until a few weeks later, maybe.

    http://forums.crackberry.com/blackbe...evice-1001606/
    03-07-15 07:54 AM
  4. joeragan's Avatar
    Try:
    - turn off WiFi on the phone
    - delete all WiFi profiles
    - restart phone by pressing both Volume Up and Down buttons for 30 seconds
    - turn on WiFi
    - recreate the WiFi profile

    Hope this helps.



    Posted via Z30STA100-2/10.3.1.2267
    03-07-15 09:14 AM
  5. Chris Chin's Avatar
    Try:
    - turn off WiFi on the phone
    - delete all WiFi profiles
    - restart phone by pressing both Volume Up and Down buttons for 30 seconds
    - turn on WiFi
    - recreate the WiFi profile

    Hope this helps.



    Posted via Z30STA100-2/10.3.1.2267
    I had this even on the 1154 leak. Deleted profile. Reboot phone and recreate profile for WiFi. Seemed to work.

    Posted via CB10
    03-07-15 11:20 AM
  6. Zeratul57's Avatar
    All you have to do is forget or delete the saved wifi. Then find it again and sign in. Very very rare. I just experienced this last week first time nine months.

    Posted from a Z30. Get one!
    03-07-15 03:09 PM
  7. phill57's Avatar
    Try a reboot of the BlackBerry. Mine does that too since 10.3

    Posted via CB10
    03-07-15 06:02 PM

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 03-07-15, 05:05 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: 03-07-15, 01:17 PM
  3. Replies: 10
    Last Post: 03-07-15, 09:39 AM
  4. Use of workspace/personal on Q10
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 03-07-15, 06:49 AM
  5. Why is my Z30 slightly laggy after the major update?
    By Blackberry-Prince in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 1
    Last Post: 03-07-15, 05:37 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD