1. Peter Roy's Avatar
    Loads and runs but crashes when I try go to the navigation menu??? Any suggestions?

    Posted via CB10
    02-20-15 05:14 PM
  2. dragon1234's Avatar
    What firmware do you run? Waze is broken in 10.2 but works perfectly in 10.3.

    Posted via CB10
    02-20-15 08:22 PM
  3. joeragan's Avatar
    It is working great on my phone. Its navigation often save me from huge traffic jam by offering better routes.

    However my phone does get warm when running Waze for 30+ minutes.

    I am using Waze 3.6.0.0.

    Posted via CB10 on Z30/10.3.1.2267
    Last edited by joeragan; 02-20-15 at 10:54 PM.
    02-20-15 10:14 PM
  4. moegh's Avatar
    If you're on 10.3.1 use the zoom out mode..

    CB10 - Q10
    02-20-15 10:20 PM
  5. tushargkwd's Avatar
    I run the version found via Snap and it runs smooth... no issues at all...
    Try downloading latest apk from the internet and that should work for u.

    Posted via my  z30/2243
    02-21-15 02:15 AM
  6. Peter Roy's Avatar
    Device firmware is 10.2.1.3062

    Loaded via snap and updated recently.

    It opens and locates / views maps. J can open the menu which down the navigation button however pressing that, it then crashes.

    Posted via CB10
    02-21-15 06:49 PM
  7. baspeed's Avatar
    Works on my Verizon 10.2.1

    What firmware do you run? Waze is broken in 10.2 but works perfectly in 10.3.

    Posted via CB10


    It's a BlackBerry Z30 on Big Redand still on 10.2.1
    02-21-15 09:11 PM
  8. dragon1234's Avatar
    Device firmware is 10.2.1.3062

    Loaded via snap and updated recently.

    It opens and locates / views maps. J can open the menu which down the navigation button however pressing that, it then crashes.

    Posted via CB10
    I had the exact same issue, tried a bunch of beta versions and still had the problem. Older versions. Of Waze didn't have this problem. Finally installed 10.3 and the problem went away.

    Posted via CB10
    02-21-15 10:41 PM
  9. vserghi's Avatar
    The latest Waze from Snap was broken on 10.2.1. I had the same issue.

    I had to install from the amazon app store which was a version behind.

    10.3.1 is supposedly ok with the latest version of Waze

    Vas via my Zed30
    02-22-15 03:01 AM
  10. trinichindian's Avatar
    Loads and runs but crashes when I try go to the navigation menu??? Any suggestions?

    Posted via CB10
    Confirmed. It crashes with a search. No workaround on 10.2.1, I reverted to the bbworld version, until 10.3.1 comes around for me.

    Zwiped from my Zed, Awaiting 10.3.1...
    02-22-15 03:14 AM
  11. vserghi's Avatar
    Confirmed. It crashes with a search. No workaround on 10.2.1, I reverted to the bbworld version, until 10.3.1 comes around for me.

    Zwiped from my Zed, Awaiting 10.3.1...
    No need to use the Bbworld version as that is really old. Get the one from Amazon (assuming it has not updated to the very latest version yet)

    Vas via my Zed30
    02-22-15 03:19 AM
  12. baspeed's Avatar
    Can anyone tell me what the android version offeres over the BlackBerry beside age. BlackBerry Waze app works fine on my z30 with 10.2.1

    No need to use the Bbworld version as that is really old. Get the one from Amazon (assuming it has not updated to the very latest version yet)

    Vas via my Zed30


    It's a BlackBerry Z30 on Big Red and still on 10.2.1
    02-22-15 09:14 AM
  13. lnichols's Avatar
    I had issues with newer versions of Waze on 10.2.1. Seems like after December they did something that wouldn't make it run right.

    Posted via CB10
    02-22-15 01:37 PM
  14. trinichindian's Avatar
    I had issues with newer versions of Waze on 10.2.1. Seems like after December they did something that wouldn't make it run right.

    Posted via CB10
    Yea, exactly, it was frustrating and phone was running very hot.

    Zwiped from my Zed, Awaiting 10.3.1...
    02-22-15 01:59 PM
  15. lnichols's Avatar
    Yea, exactly, it was frustrating and phone was running very hot.

    Zwiped from my Zed, Awaiting 10.3.1...
    I just deleted and installed an older version. SNAP doesn't delete the downloaded APK files, so you should be able to find an older working version as long as you didn't delete from your device.

    Posted via CB10
    02-22-15 02:17 PM
  16. trinichindian's Avatar
    I just deleted and installed an older version. SNAP doesn't delete the downloaded APK files, so you should be able to find an older working version as long as you didn't delete from your device.

    Posted via CB10
    I'm already running the BlackBerry World version thanks and it works fine.. Yea it's 100 years old but does the job.
    I'll stick with it until 10.3.1.

    Zwiped from my Zed, Awaiting 10.3.1...
    baspeed likes this.
    02-22-15 02:55 PM
  17. Jon Ryder's Avatar
    Ya I'm running the latest 10.3.1 leak and though the latest snap waze version takes a while to load, it does work fine.

    Posted via CB10
    02-22-15 06:14 PM

Similar Threads

  1. Why won't Blackberry Blend work on my Passport?
    By JJBBgreat in forum BlackBerry Blend
    Replies: 17
    Last Post: 06-05-15, 02:00 PM
  2. Just updated Z30 to 10.3.1
    By nick13b in forum BlackBerry Z30
    Replies: 4
    Last Post: 03-02-15, 05:53 PM
  3. Screen shot of Calendar on 10.3.1 please?
    By AlaJack in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 14
    Last Post: 02-22-15, 01:54 PM
  4. Bell mobility Z30; 2 updates today
    By Derek J in forum BlackBerry Z30
    Replies: 5
    Last Post: 02-20-15, 10:14 PM
  5. How do I get 10.3.1 leak on STL 100-3
    By RC Guy in forum Ask a Question
    Replies: 3
    Last Post: 02-20-15, 05:27 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD