07-21-14 01:04 AM
37 12
tools
  1. BCLoco's Avatar
    Have been using this one since March:
    Be Warned: SDXC 10.2.1.1055 BIG Issue-img_00000417.jpg
    Many leaked OS's, no problems.

    Posted via CB10
    12-03-13 10:10 AM
  2. sk8er_tor's Avatar
    Not all memory cards (or USB memory sticks) are created equally. You get what you pay for.
    12-03-13 10:14 AM
  3. EchuOkan1's Avatar
    ZERO BIG issue here as well as other have stated. 64 gb Micro SD Ultra Sandisk (red/grey) on 1055 working perfectly.
    Same here. OP, did you do the routine "wipe" after installing 10.2.1.1XXX?

    Posted via CB10 on my Z10 running 10.2.1 on AT&T
    12-03-13 10:15 AM
  4. theblob's Avatar
    So last night, I reformatted (I think my problem was I was using NTFS) to FAT32 and everything seems to be working okay now.
    Last edited by theblob; 12-16-13 at 07:54 AM.
    12-03-13 10:17 AM
  5. theblob's Avatar
    Same here. OP, did you do the routine "wipe" after installing 10.2.1.1XXX?

    Posted via CB10 on my Z10 running 10.2.1 on AT&T
    Yes I did. Always wipe, never backup.
    But oh well, got my issue fixed now, thanks.
    12-03-13 10:18 AM
  6. green_ember's Avatar
    For informational purposes, since I haven't seen the brand mentioned here, I am using the PNY microSDXC 64GB U1 on 1055 with no issues on STL100-4
    12-03-13 10:26 AM
  7. b1gbleu's Avatar
    No issues with my 64gb ultra. I did have to format it using my z10 before it saw it, though.
    I'd suggest you try a mem card test program on your pc before trusting it again.
    I backup my phone once a week and mem cards once a month

    Posted via CB10
    12-03-13 10:47 AM
  8. sgt_snacks-64's Avatar
    32GB SanDisk SDHC Class 10 working fine since Jan 2012. Although with the Z30 I've noticed pictures take a while to save

    Posted via CB10
    12-03-13 11:48 AM
  9. irweezyy's Avatar
    This one works perfect, have used on q10 and z30 since both devices launched with no issues.


    Be Warned: SDXC 10.2.1.1055 BIG Issue-img_20131187.jpg

    Posted via CB10
    R Field likes this.
    12-03-13 11:50 AM
  10. lcgoldman's Avatar
    They work as mentioned in so many prior posts.... it's formatting it in 10.2.1.1055 that is the issue... I know from personal experience

    I will be formatting my new card on my g/f's 10.2 phone tonight
    12-13-13 10:19 AM
  11. stitch69's Avatar
    So last night, I reformatted (I think my problem was I was using NTFS) to exFAT and everything seems to be working okay now.
    You got exfat working on 10.2.1.1055?

    Fired from my 30cal.
    12-13-13 01:01 PM
  12. yueytan's Avatar
    It should but I have not tested it. I know someone else mentioned it and it worked but it's easier to format the card on a PC or laptop.

    If you bought the SanDisk Ultra 64gb sdxc it will have the adapter.

    Link to guiformat.exe.

    http://www.ridgecrop.demon.co.uk/guiformat.exe

    PLEASE NOTE:

    AFTER YOU HAVE THE CARD FORMATED AS FAT32, DO NOT FORMAT ON YOUR PHONE IF YOU ARE RUNNING 1055. YOU WILL BE BACK WHERE YOU STARTED.

    My original post and more information can be found here including the link to guiformat.exe.

    [Bug Report 10.2.1.1055] Can't format SD card - BlackBerry Forums at CrackBerry.com

    I hope this helps.

    BlackBerry Z...My weapon of choice.
    Used this to format on 10.3 - thanks! saved my sanity
    07-21-14 01:04 AM
37 12

Similar Threads

  1. Replies: 12
    Last Post: 02-22-14, 12:30 AM
  2. An awesome blackberry 10 video by blackberry
    By FOR RIM in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 28
    Last Post: 12-04-13, 03:53 AM
  3. Files/media disappears after 1055
    By chudypee in forum BlackBerry Z10
    Replies: 6
    Last Post: 12-02-13, 08:53 PM
  4. Z10 Random reboot issue
    By radar_1969 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 6
    Last Post: 12-02-13, 08:13 PM
  5. Canadian Information Commissioner Urges Ban on Use of BBM for Govt-Issued Phones
    By propeller10 in forum General BlackBerry News, Discussion & Rumors
    Replies: 2
    Last Post: 12-01-13, 11:57 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD