10-17-13 09:46 PM
37 12
tools
  1. yueytan's Avatar
    Every time I try and read a thread it skips to the next page as soon as I start scrolling down, not when I reach the bottom of the page. Happened on stock 210 OS and also now on leak 1791. Anyone else have this issue?

    Posted via CB10
    10-16-13 01:08 AM
  2. zocster's Avatar
    I only used the cb app as backup, ever since tapatalk has become free on android. Not what you want to hear .. But....

    Sent from my Z10 using Tapatalk
    10-16-13 01:10 AM
  3. pepe68's Avatar
    Yes, I just noticed this has been happening. At first I just thought that it was me not touching the screen properly. But now that I read your thread op, I believe that there is something wrong with the app.

    I have had some other issue that seem to intermittents issues. Running os10.1 on Z10

    Hopefully this will be fixed soon.


    Posted via CB10
    10-16-13 01:13 AM
  4. bermont's Avatar
    Having the same page problem. Jumps to the next page the moment I try scrolling, makes reading long threads impossible.

    Posted via CB10
    10-16-13 01:23 AM
  5. ghost983's Avatar
    Having the same issue on stock z30 bought yesterday ;-) this device rocks, this issue is slightly annoying indeed (read crackberry addict).

    Posted via CB10
    10-16-13 01:27 AM
  6. StutterStep's Avatar
    It's not slightly annoying; it's extremely annoying.
    10-16-13 01:36 AM
  7. ghost983's Avatar
    Addiction issue to crackberry too? :-) I was trying to remain positive

    Posted via CB10
    10-16-13 01:41 AM
  8. ibimmer's Avatar
    Please post here:

    http://forums.crackberry.com/showthread.php?t=824821

    I bump the thread on daily basis.



    Posted via CB10
    10-16-13 01:53 AM
  9. scrapmetal58's Avatar
    Every time I try and read a thread it skips to the next page as soon as I start scrolling down, not when I reach the bottom of the page. Happened on stock 210 OS and also now on leak 1791. Anyone else have this issue?

    Posted via CB10
    This has been happening to me for months on my Z10. Nothing helps (reinstall, etc) .

    Posted via CB10
    mastermike87 likes this.
    10-16-13 01:57 AM
  10. drano's Avatar
    It happens always even on an iPad via the browser. CB issue for sure
    10-16-13 01:58 AM
  11. mastermike87's Avatar
    This has been happening to me for months on my Z10. Nothing helps (reinstall, etc) .

    Posted via CB10
    Ditto.

    Posted via CB10
    10-16-13 02:07 AM
  12. croman's Avatar
    Same thing happening here... Z30STA100-5/10.2.0.1443

    Posted on my Z30
    10-16-13 02:16 AM
  13. koboss's Avatar
    Same happens on my Z10 10.2 when scrolling through last comment on page, it skips to next page before you read it as if it thinks you are refreshing.


    Posted via CB10
    10-16-13 02:38 AM
  14. SparkyBC's Avatar
    It's crackberry not your phone... This gremlin has been on the site for months. Maybe someday they'll fix it if they figure out the mess of code.
    10-16-13 02:48 AM
  15. soulenigma's Avatar
    Had this issue until I switched to 10.2.1.575 on my Z10.

    Posted via CB10
    10-16-13 03:50 AM
  16. drkpitt's Avatar
    This has been going on for a very long time in CB10. I haven't had time to surface it and I'm glad that you did with this thread. This bug really hinders one's ability to read through page after page of forum comments. I think a little re-working of the paging algorithm would go a long way.
    10-16-13 03:55 AM
  17. fernandomagelan's Avatar
    Same here. It fixes when reloading the thread.

    Posted via CB10
    10-16-13 04:02 AM
  18. Draven2666's Avatar
    Known issue with app. CB just needs to update app. I have a z10 running 10.2.0.1761. Been having that issue since 10.0.0.9. Yes I am on Verizon lol

    Posted via CB10
    10-16-13 04:16 AM
  19. sixpacker's Avatar
    Does it on my HTC One as well.

    So, definitely an App issue.
    10-16-13 05:34 AM
  20. hadji's Avatar
    Some problem on my Z30, ultra annoying for crackberry addict!!
    10-16-13 05:35 AM
  21. jd062's Avatar
    Until reading this thread (yes, really), I had the same problem on my Torch 9810 with the new forum format. I almost quit reading them.
    10-16-13 05:47 AM
  22. Insync's Avatar
    Not on Z10.2.0.210.

    Posted via CB10
    10-16-13 06:10 AM
  23. Deanig_12's Avatar
    its defoo the CB app =]
    10-16-13 06:19 AM
  24. Paul Brown5's Avatar
    If after you go to the next Page you go up slightly so you see the drop down menu to switch pages (don't need to actually select the drop down) before you scroll down to see the posts, it doesn't seem to skip ahead. At least for me.
    10-16-13 06:25 AM
  25. lerxster's Avatar
    They mentioned in the last podcast that they need to update the app to be more Z30 compatible.

    So soon...hopefully

    Posted via CB10
    10-16-13 06:47 AM
37 12

Similar Threads

  1. Replies: 5
    Last Post: 10-19-13, 09:32 PM
  2. BlackBerry Z30 Review PhoneArena
    By JGoodard in forum BlackBerry Z30
    Replies: 10
    Last Post: 10-17-13, 09:19 AM
  3. Flipboard not working on 1791
    By Theilio in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 4
    Last Post: 10-16-13, 06:38 AM
  4. Z30 From Telus in Vancouver
    By Insync in forum BlackBerry Z30
    Replies: 8
    Last Post: 10-16-13, 01:42 AM
  5. Problems finding Apps on Bold 9650 Verizon after downloading
    By sanchezkk in forum BlackBerry Bold 9650
    Replies: 1
    Last Post: 10-16-13, 12:09 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD