1. hazarder's Avatar
    So, I've made a post a while back about lag/jitter/stutter on my BlackBerry Z10 while using specific apps like CB10 and BlackBerry World. This problem occurs even on my Z30; basically since those two apps have what seems like screen savers once they are in the active frames, the phone stutters when transitioning from the hub to the active frame or from my apps to the active frames.
    Does anyone else experience this aswell..?
    And if so, I think we should have a choice to remove that function.

    Edit: Running OS 10.2.0.429 Official
    No leaks here

    Posted via my NEW Zed30
    Last edited by hazarder; 12-16-13 at 02:18 PM.
    pwee111111 likes this.
    12-16-13 12:14 PM
  2. anon1727506's Avatar
    I now have some lag issues when opening BlackBerry World, Media Player and a few other apps. They will open right away, but it takes time for them to "pull" data and populate the app with content (pictures and words). Seems to be more of a "as time goes by" problem that has shown up, and not an issue I noticed when I first installed 10.2.1.1055.
    12-16-13 12:47 PM
  3. Shifty88's Avatar
    I don't see the point in posting problems you're experiencing when it's because you loaded a leaked OS. I'm on the official Rogers 10.2.0.1803 and I have no lag at all with transitions between apps and screens in general. You have to expect problems when toying with unofficial stuff. There's also a forum here where you can post your issues with leaks. This is for discussing the Z30.

    9700 ~ 9900 ~ Z10 ~ Z30
    12-16-13 02:00 PM
  4. hazarder's Avatar
    I don't see the point in posting problems you're experiencing when it's because you loaded a leaked OS. I'm on the official Rogers 10.2.0.1803 and I have no lag at all with transitions between apps and screens in general. You have to expect problems when toying with unofficial stuff. There's also a forum here where you can post your issues with leaks. This is for discussing the Z30.

    9700 ~ 9900 ~ Z10 ~ Z30
    Ah forgive me, I am not running a leak. I am on official for Telus but using T-Mobile 10.2.0.429. Never loaded a leak onto my Z30.

    Posted via my NEW Zed30
    12-16-13 02:18 PM
  5. playbookster's Avatar
    Ah forgive me, I am not running a leak. I am on official for Telus but using T-Mobile 10.2.0.429. Never loaded a leak onto my Z30.

    Posted via my NEW Zed30
    Forward your issue to blackberry. There isn't much we can do for you. Try joining Michael clewley's bbm channel or his twitter.


    Sent from my Z30
    12-16-13 03:04 PM
  6. hazarder's Avatar
    Forward your issue to blackberry. There isn't much we can do for you. Try joining Michael clewley's bbm channel or his twitter.


    Sent from my Z30
    I have asked him on twitter I believe, I will again. Have you experienced this at all any?
    I would just like to know if any other Z30 users are in fact experiencing this to further my "research", or get to the bottom of this.

    Posted via my NEW Zed30
    12-16-13 03:07 PM
  7. playbookster's Avatar
    I have asked him on twitter I believe, I will again. Have you experienced this at all any?
    I would just like to know if any other Z30 users are in fact experiencing this to further my "research", or get to the bottom of this.

    Posted via my NEW Zed30
    No I'm not experiencing lag. Perhaps the official 10.2.1 may fix it

    Sent from my Z30
    12-16-13 03:52 PM
  8. osi68's Avatar
    I don't see the point in posting problems you're experiencing when it's because you loaded a leaked OS. I'm on the official Rogers 10.2.0.1803 and I have no lag at all with transitions between apps and screens in general. You have to expect problems when toying with unofficial stuff. There's also a forum here where you can post your issues with leaks. This is for discussing the Z30.

    9700 ~ 9900 ~ Z10 ~ Z30
    The Official 10.2.1803 from Rogers is that for the Z30?
    Only reason I ask is I just received my Z30 from Rogers and it is running 10.2.0.429.
    And when I check for updates it say's I am up to Date.
    Thank You
    12-16-13 04:05 PM
  9. hazarder's Avatar
    No I'm not experiencing lag. Perhaps the official 10.2.1 may fix it

    Sent from my Z30
    Perhaps. Have you done what I said though..?
    Transitioning from the hub to active frames while CB10 or BlackBerry World is open?

    Posted via my NEW Zed30
    12-16-13 04:15 PM
  10. bblove4eva's Avatar
    My z30 lags once in a while especially when I sign out from skype... Media card in my phone is almost full, so I want to know if full media card makes the phone laggy?

    Posted via CB10
    12-16-13 04:32 PM
  11. stabstabdie's Avatar
    My z30 lags once in a while especially when I sign out from skype... Media card in my phone is almost full, so I want to know if full media card makes the phone laggy?

    Posted via CB10
    No
    12-16-13 04:33 PM
  12. BB_Junky's Avatar
    None here


    Sent from my super secret shoe device using Tapatalk HD
    12-16-13 05:30 PM
  13. Drenis's Avatar
    The Official 10.2.1803 from Rogers is that for the Z30?
    Only reason I ask is I just received my Z30 from Rogers and it is running 10.2.0.429.
    And when I check for updates it say's I am up to Date.
    Thank You
    429 has the 1803 OS so it's up to date. My Z30 ran 429 as well out of the box.
    12-16-13 07:08 PM
  14. Ben1232's Avatar
    I have asked him on twitter I believe, I will again. Have you experienced this at all any?
    I would just like to know if any other Z30 users are in fact experiencing this to further my "research", or get to the bottom of this.

    Posted via my NEW Zed30
    I think he is now on holiday / vacation until the new year. I saw a tweet or something along those lines.

    I get those lags and jitters now and again on my Z30. I think it's since I've loaded my device up with these free BlackBerry World gifts.

    Posted from my Z30 via the CB app
    12-16-13 11:24 PM
  15. CarGuy1368's Avatar
    Having the same lag on AT&T's official 10.1 on my Q10. It's subtle but noticeable.

    Posted via the super amazing BlackBerry Q10
    12-17-13 12:13 AM
  16. RTK90's Avatar
    I have not had my z30 lag yet. I've been using mine for about a month now (probably closer to 3weeks in all actuality) and it's probably the least laggy phone I've used to date. I think occasionally when I have poor service and LTE is low I have some issues loading videos on YouTube, vine, Facebook but that's hardly the phone and just the service I have at that point in time.

    Posted via CB10
    12-17-13 01:56 AM
  17. adamlau's Avatar
    The faster and more adept you become with your device, the more noticeable the lag becomes. It is just the way it is. I have a very fast Gentoo box compiled with aggressive flags running heavily stripped userland apps and a minimal kernel with everything that could be built-in done so and I still notice the lag when running shell commands (X is not running).
    12-17-13 02:47 AM
  18. hazarder's Avatar
    The faster and more adept you become with your device, the more noticeable the lag becomes. It is just the way it is. I have a very fast Gentoo box compiled with aggressive flags running heavily stripped userland apps and a minimal kernel with everything that could be built-in done so and I still notice the lag when running shell commands (X is not running).
    I see. Well thanks all for replying

    Posted via my NEW Zed30
    12-17-13 07:06 PM
  19. whatsever's Avatar
    No lag and OS is very speedy Sir. My friends with HTC ONE and Samsung S4 are indeed fan of the amazing speed
    12-18-13 02:46 AM
  20. Peevish's Avatar
    Someone say Peevish?

    Posted via CB10
    12-18-13 03:02 AM
  21. EauRouge's Avatar
    Not a lag. But a stutter. This used to happen on my Z10, but much less pronounced on Z30, but still there

    Posted via CB10
    12-18-13 08:25 AM
  22. hazarder's Avatar
    Not a lag. But a stutter. This used to happen on my Z10, but much less pronounced on Z30, but still there

    Posted via CB10
    Yes, it's bothersome to me. I hate lag and or stutter on anything!!

    Posted via my NEW Zed30
    12-18-13 02:47 PM
  23. hazarder's Avatar
    Someone say Peevish?

    Posted via CB10
    Lol

    Posted via my NEW Zed30
    12-18-13 02:47 PM

Similar Threads

  1. Wish We Had Super Slow Mo on the BB10 Camera
    By swervable in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 71
    Last Post: 08-02-14, 09:07 AM
  2. How New Is This New Z10?
    By bigglybobblyboo in forum General BlackBerry News, Discussion & Rumors
    Replies: 2
    Last Post: 12-17-13, 06:18 PM
  3. I Love this Phone it's the Best Ever!
    By Acvdm in forum BlackBerry Z10
    Replies: 1
    Last Post: 12-17-13, 04:29 PM
  4. Who can please answer this about BBM video?
    By davinci4real in forum General BlackBerry News, Discussion & Rumors
    Replies: 7
    Last Post: 12-17-13, 04:25 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD