1. Hammer647's Avatar
    Hey Crackberry Nation

    First Time poster. I've had a blackberry since 2010 starting with 9780 then a 9900 then a Z10 now moving onto the Z30. First impressions is amazing love the big screen smoothness n fluidity it has.

    This is my Z10 unlocked Need Help unlocking z30-img_20140405_153736_1.png

    This is what is shows on my Z30 Need Help unlocking z30-img_20140405_154509.jpg

    Now both show Network Subset and Service provider unlocked. But my Z10 show network unlocked and z30 doesn't show that. I've tried getting a code from Mobile In Canada they couldn't provide me with one. I've tried qcunlock every time i put in a code that they provided it show successfully but nothing happens. Am i putting in the correct code i only got 4 tries left so i wanna make sure its the correct one. The person i bought it from said he using it with Bell.

    Is there anything else i can try or different website that i can use to get that code.

    Thanks
    04-05-14 02:53 PM
  2. TrueKulcha's Avatar
    Need Help unlocking z30-img_20140405_160844.png
    This is what's on my unload Z30. Looks same as yours
    Edit.. mixed up the photos there. You do need to unlock your z30 yes
    Posted via CB10
    04-05-14 03:10 PM
  3. TrueKulcha's Avatar
    This is very confusing to me but try cellularunlock.net.. that's who I used every time with . OK I was mixing up the two photos. Yea cellular unlock looks for a code as soon as you enter your imei so it's safe.

    Posted via CB10
    04-05-14 03:13 PM
  4. keefrto's Avatar
    Also try redflagdeals.com, forum search for blackberry unlock codes, infamous kid will help you $25

    Posted via CB10
    04-05-14 05:42 PM
  5. thinbluedba's Avatar
    Just did mine last week with cellularunlock.net

    Posted via CB10
    04-05-14 10:25 PM
  6. Infiniti14's Avatar
    I would double and triple check the IMEI code and carrier you are giving to the website. I used http://www.quickphoneunlock.com/ to unlock my Z30 and it worked great. I got my code in 23 minutes. Could you call the carrier to get the code?

    Posted via CB10
    04-06-14 01:42 AM
  7. QcUnlock's Avatar
    Hi Hammer647

    My name is Ayman from QcUnlock.com . Its not very clear to me the issue you have. Looks like the phone is showing unlock successful but its not. Did you try inserting a non compatible sim card? are you getting any signal? Also updating your device can help in those situations.

    Please let me know if you have more questions or conners. I would be happy to help you here or you can email us @ support@qcunlock.com

    Thanks
    TrueKulcha likes this.
    04-22-14 09:51 AM

Similar Threads

  1. Z30 or wait?
    By arthursim in forum BlackBerry Z30
    Replies: 54
    Last Post: 04-16-14, 01:15 PM
  2. Replies: 16
    Last Post: 04-09-14, 04:48 PM
  3. Blackberry curve 8520 unlocking help
    By mark_j89 in forum General Carrier Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 04-05-14, 09:14 PM
  4. Considering Z30, have Questions
    By wayner1975 in forum BlackBerry Z30
    Replies: 10
    Last Post: 04-05-14, 02:10 PM
  5. BlackBerry Z30, Mind blowing Battery life!!
    By Amit Karmakar in forum BlackBerry Z30
    Replies: 3
    Last Post: 04-05-14, 02:08 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD