Sign up now for Disney+
  1. BB_Phoenix's Avatar
    Anyone able to get Mobile Hotspot working on their Z30 using Bell as a carrier? All I get is it trying to connect forever.
    I'm on 10.3.1.1154

    Update: Finally got it working.
    Last edited by BB_Phoenix; 12-05-14 at 12:48 PM.
    12-05-14 11:51 AM
  2. zocster's Avatar
    Good to hear it's finally working!
    12-05-14 01:40 PM
  3. Dj Teknision's Avatar
    How did you get it to work? I am still having a problem with mine on Verizon.

    http://djteknision.podomatic.com. Teknision (All mix No talk) Podcast
    12-06-14 04:22 AM
  4. BB_Phoenix's Avatar
    I had used Mobile Hotspot in the USA using a T-Mobile SIM without problems. When I got back to Canada on my Bell SIM it wouldn't work anymore. So I wondered if it was a Bell carrier restriction. So as a trial I just deleted the existing SSID and put a new one in with a new password. Rebooted the phone with the volume controls and it just started to work again.
    12-06-14 11:01 AM
  5. cdnynot's Avatar
    Great news, something must have locked up on the Z30 when you had the American SIM in the phone and switched back.

    I was going to say try resetting the username and password... but looks like you did that already! =)

    Post via my BlackBerry Z30!
    12-06-14 11:17 AM

Similar Threads

  1. Android apps not running on mobile Data services
    By Neerajkumardas in forum BlackBerry Z10
    Replies: 17
    Last Post: 12-11-14, 05:08 AM
  2. Where are all the manitoba people on bbm?
    By dmayham in forum Discover BBM Friends
    Replies: 1
    Last Post: 12-08-14, 07:32 AM
  3. Anyone tried Docs to go on Passport?
    By jmee_mo in forum BlackBerry Passport
    Replies: 17
    Last Post: 12-08-14, 04:58 AM
  4. How do I fix the bottom bar not working while running the apk on Q5 BB10?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 12-06-14, 04:08 AM
  5. Replies: 1
    Last Post: 12-06-14, 02:55 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD