1. Perfectibilist's Avatar
    Hub is currently destroying my battery life. It is currently taxing the CPU at 33% even when I am viewing messages in the hub. Can't just stop it either. Just got my Z30, maybe I am doing something wrong here. Any help would be appreciated.

    Posted via CB10
    12-31-13 01:28 PM
  2. Bla1ze's Avatar
    'Just got my Z30'

    Like, really just got it...as in you just set it up and are still pulling in emails and synching is happening? Because if that's the case than that would explain why. Give it a bit to settle in and adjust everything its pulling down.
    12-31-13 01:29 PM
  3. Perfectibilist's Avatar
    No, got it on December 26. Everything has been setup already. Coming from my Bold 9930. Should Hub normally run at 33% CPU usage, or should I be looking else where for problems?

    Posted via CB10
    12-31-13 01:36 PM
  4. Drenis's Avatar
    'Just got my Z30'

    Like, really just got it...as in you just set it up and are still pulling in emails and synching is happening? Because if that's the case than that would explain why. Give it a bit to settle in and adjust everything its pulling down.
    Enjoy it Bla1ze. I got mine a couple weeks ago. Bit of a change going from the Z10 to Z30. The phone is a beast though.
    12-31-13 01:44 PM
  5. Bla1ze's Avatar
    Enjoy it Bla1ze. I got mine a couple weeks ago. Bit of a change going from the Z10 to Z30. The phone is a beast though.
    Lol. You seem to of have misread, I've had a Z30 for a while.
    12-31-13 02:15 PM
  6. Bla1ze's Avatar
    No, got it on December 26. Everything has been setup already. Coming from my Bold 9930. Should Hub normally run at 33% CPU usage, or should I be looking else where for problems?

    Posted via CB10
    That's not really normal, mine sits idle a lot and it CPU usage has never really registered over 1.4%. Are you still on the stock OS, or have you upgraded to a leaked version?
    12-31-13 02:53 PM
  7. Perfectibilist's Avatar
    Stock version. Going to try power cycling. Then factory reset if I must. See how that works out.

    Posted via CB10
    12-31-13 05:16 PM
  8. Perfectibilist's Avatar
    OK, did a simple reboot and problem solved. Don't know why Hub went haywire on me. Thinking it may have kept trying to retrieve data.

    Posted via CB10
    12-31-13 05:31 PM
  9. Drenis's Avatar
    Lol. You seem to of have misread, I've had a Z30 for a while.
    You're right! A few beers in already. have a great evening!

    Posted via CB10
    12-31-13 07:43 PM

Similar Threads

  1. Replies: 5
    Last Post: 06-12-14, 01:40 PM
  2. Loaded .1925 and did a full restore?
    By theegoldenone in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 45
    Last Post: 01-14-14, 06:21 PM
  3. 'Share' Suggestions and Sorting pictures in a Folder
    By ojahat in forum BlackBerry Z30
    Replies: 4
    Last Post: 01-02-14, 03:49 AM
  4. Hi, I'm new guy here and my 1st post..
    By mistral427tp in forum New to the Forums? Introduce Yourself Here!
    Replies: 13
    Last Post: 01-01-14, 08:46 PM
  5. Replies: 3
    Last Post: 12-31-13, 08:31 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD