1. Trini-34's Avatar
    Calls isn't responding in Hub-call-error.jpgCalls isn't responding in Hub-call-error-.png
    Good Day CB,
    I am experiencing an issue with my hub today. Everything works- but I get a weird error in the Hub about phone calls. I have done the volume up and down reboot, hold the power down reboot as well as the 5 swipe from the top left (to reboot the Hub) but I cannot get rid of this error. I have done a search within CB Forum but cannot anyone posting about this one. I am using a BBZ30 (from Verizon) with a T-Mobile SIMM. OS is 10.3.0.1154. Any info you can provide would be appreciated. Thanking you in advance!

    BTW- I have reached my 500 post here on CB, I am officially a BlackBerry Addict yahoo!
    kariukinyaga likes this.
    09-18-14 02:19 PM
  2. anon721037's Avatar
    When you upgraded did you by chance restore via link. Some times that causes problems,

    Posted via CB10
    Trini-34 likes this.
    09-18-14 06:03 PM
  3. Trini-34's Avatar
    No, I've not. I have a media card for all my media and all my contacts are on my email accounts. So, no need to restore. Thanks for your response!
    09-19-14 07:43 AM
  4. Trini-34's Avatar
    I really don't want to wipe my device to resolve this issue. Anybody?
    09-19-14 08:40 AM
  5. Uzi's Avatar
    Restart your device?

    Posted via CB10
    Trini-34 likes this.
    09-19-14 08:48 AM
  6. conite's Avatar
    Maybe try and reload the radio file. Then another hard reboot.

    After that, it must be a corrupted setting, and I can't think of anything other than a security wipe.

    Z30STA100-5/10.3.0.1xxx
    Trini-34 likes this.
    09-19-14 08:51 AM
  7. Trini-34's Avatar
    Restart your device?

    Posted via CB10
    I did the restart already (all restart vol and power button) but same results. thank you, tho'
    09-19-14 10:54 AM
  8. Trini-34's Avatar
    Maybe try and reload the radio file. Then another hard reboot.

    After that, it must be a corrupted setting, and I can't think of anything other than a security wipe.

    Z30STA100-5/10.3.0.1xxx
    That's a good idea. I will obtain the radio file and try. Thank you!
    09-19-14 10:55 AM
  9. Trini-34's Avatar
    Yeah, flashing the Radio didnt help. I ended up running the autoloader and reloading the OS. Thank you all for trying to assist me! Mod you can close this thread- I appreciate all of you!
    09-19-14 12:05 PM
  10. Uzi's Avatar
    As you wish Trini
    Thread closed

    Sent from my Z30 using Tapatalk
    09-19-14 12:12 PM

Similar Threads

  1. Replies: 23
    Last Post: 09-19-14, 04:34 PM
  2. Clock in rest mode?
    By Krusty Rider in forum BlackBerry Z30
    Replies: 5
    Last Post: 09-19-14, 10:49 AM
  3. How to delete Facebook entries in Hub
    By Publisher1963 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 4
    Last Post: 09-19-14, 02:40 AM
  4. Replies: 1
    Last Post: 09-18-14, 05:08 PM
  5. More in blackberry OS
    By girinath in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 1
    Last Post: 09-18-14, 10:50 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD