1. 02mustang02's Avatar
    Hey has anyone been having an issue with their audio while recording in landscape I won't get any audio in landscape but in portrait I can get perfect audio and holding it the same way.

    Posted via CB10
    09-30-14 02:05 PM
  2. 02mustang02's Avatar
    Bump.

    Posted via CB10
    09-30-14 02:56 PM
  3. 02mustang02's Avatar
    Anyone

    Posted via CB10
    10-01-14 12:04 PM
  4. Kamd93's Avatar
    Hi is this when you record a video?

    Posted via CB10
    10-01-14 01:16 PM
  5. coldfir3's Avatar
    Same problem. Are u both on 10.3?

    Posted via CB10
    10-01-14 01:33 PM
  6. 02mustang02's Avatar
    Yeah is when recording a video, and no I'm in 10.2 so problem still exists in 10.3

    Posted via CB10
    10-02-14 01:39 PM
  7. 02mustang02's Avatar
    Anyone

    Posted via CB10
    10-08-14 10:47 AM
  8. Carl Estes's Avatar
    I have a Z30 Sta100-3 (VZW) running stock OS release 10.2.1.2126, and in Portrait and Landscape orientation, video recording was fine, audio was there, the video was there.....
    I have to ask, as I did it the first couple of times when I got my device, are you sure your not covering the two Mic holes with your hand/fingers when shooting the vid?
    Are you running an stock/official OS release, or a leaked version?
    10-09-14 09:23 AM
  9. 02mustang02's Avatar
    Took the case off and held the phone by where I was no where near the mic and started recording and when you play it back you can hear nothing just static noise, and I am running official release os for t-mobile

    Posted via CB10
    10-09-14 09:34 AM
  10. Carl Estes's Avatar
    Did you try a hard reset? Hold the vol down button and the lock screen button down at the same time and don't release until the red led flashes.....
    10-09-14 10:32 AM

Similar Threads

  1. BBM issues with Samsung Galaxy S4
    By NinerJet9 in forum BBM on Android
    Replies: 2
    Last Post: 11-19-14, 07:35 PM
  2. BlackBerry World 'Installing' Issue/Bug
    By RealRichLRead in forum BlackBerry World
    Replies: 3
    Last Post: 10-14-14, 07:31 AM
  3. Battery Issues Again
    By Pesamix in forum Ask a Question
    Replies: 13
    Last Post: 10-05-14, 02:02 PM
  4. Blackberry Passport connection (issue?)
    By Vincent Romani in forum BlackBerry Passport
    Replies: 3
    Last Post: 09-29-14, 06:09 PM
  5. What am I doing wrong? Typing issue
    By zyphen in forum BlackBerry Z10
    Replies: 9
    Last Post: 09-29-14, 05:51 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD