07-18-15 09:22 AM
29 12
tools
  1. ratnakiran's Avatar
    Posted via CB10
    07-15-15 09:56 PM
  2. ratnakiran's Avatar
    My Z3 hang /lag sometimes.guys pls help me....

    Posted via CB10
    07-15-15 09:56 PM
  3. ratnakiran's Avatar
    After I updated to 10.3.1

    Posted via CB10
    07-15-15 09:57 PM
  4. kdhingra307's Avatar
    post your device monitor screenshot

    and if you have updated yesterday or so wait for it to settle
    07-15-15 11:23 PM
  5. ratnakiran's Avatar
    It's been quite long back I have updated.but from couple days I'm facing this issue.pls help

    Posted via CB10
    07-16-15 01:15 AM
  6. ratnakiran's Avatar
    Z3 hang/lag-img_20150716_100700.png

    Posted via CB10
    07-16-15 01:16 AM
  7. kdhingra307's Avatar
    Do post device monitor for memory(ram)


    plus how many accounts you have pim is very high

    repost cpu too but let it settle for sec after opening it then screenshot
    07-16-15 02:06 AM
  8. masterscarhead1's Avatar
    If it's only happening recently and you updated a long while back, it's some changes that you did to your device and not the OS
    Like the guy above me said, your current screen doesn't tell us too much. Leave the phone for a bit, and come back and post CPU and RAM
    07-16-15 02:17 AM
  9. ratnakiran's Avatar
    Z3 hang/lag-img_20150716_135918.png

    Posted via CB10
    07-16-15 03:32 AM
  10. ratnakiran's Avatar
    Z3 hang/lag-img_20150716_135851.png

    Posted via CB10
    07-16-15 03:33 AM
  11. ratnakiran's Avatar
    What may be the changes bro like apps, settings????

    Posted via CB10
    07-16-15 03:36 AM
  12. kdhingra307's Avatar
    brother slide from left and choose memory(not storage) and post screenshot
    07-16-15 03:49 AM
  13. Sanket Gupta09041996's Avatar
    How many android apps do you use?
    Also check your cpu usage for the pim services.
    If it is using a lot of cpu then remove your accounts and add them again.


    Via z10 stl100-1,10.3.1
    07-16-15 04:02 AM
  14. ratnakiran's Avatar
    Posted via CB10
    07-16-15 04:15 AM
  15. ratnakiran's Avatar
    Do u mean it may be due to android apps???

    Posted via CB10
    07-16-15 04:27 AM
  16. ratnakiran's Avatar
    Posted via CB10
    07-16-15 04:27 AM
  17. Sanket Gupta09041996's Avatar
    Yes. It may be. Try uninstalling those and then check your device for lags.

    Via z10 stl100-1,10.3.1
    07-16-15 04:34 AM
  18. Sanket Gupta09041996's Avatar
    Do u mean it may be due to android apps???

    Posted via CB10
    Check the android apps usage in the device monitor.

    Via z10 stl100-1,10.3.1
    07-16-15 04:35 AM
  19. mikedolo's Avatar
    First mistake was getting a z3. Smh
    07-16-15 06:57 AM
  20. ratnakiran's Avatar
    Z3 hang/lag-img_20150716_144335.png

    Posted via CB10
    07-16-15 07:13 AM
  21. masterscarhead1's Avatar
    Looks fine though, so did you try a hard reset?
    07-16-15 08:18 AM
  22. ratnakiran's Avatar
    Do u mean back up & wipe???

    Posted via CB10
    07-16-15 09:43 AM
  23. ratnakiran's Avatar
    Recently I have downloaded 3apps for Google play store & amazon app store. That may be the coz???

    Posted via CB10
    07-16-15 09:53 AM
  24. Sanket Gupta09041996's Avatar
    For hard reset
    Press the volume up and down key together.
    Then press the power button without leaving the volume buttons.
    Press them for 10 seconds.
    The phone will reboot itself.

    Via z10 stl100-1,10.3.1
    07-16-15 10:16 AM
  25. Sanket Gupta09041996's Avatar
    Recently I have downloaded 3apps for Google play store & amazon app store. That may be the coz???

    Posted via CB10
    They can be the cause for lag. Try uninstalling them and then check.


    Via z10 stl100-1,10.3.1
    07-16-15 10:17 AM
29 12

Similar Threads

  1. Z3 frequently dropping signal
    By mustang_bb in forum Ask a Question
    Replies: 5
    Last Post: 07-16-15, 08:26 AM
  2. Replies: 1
    Last Post: 07-15-15, 04:27 AM
  3. Z10 lag on YouTube
    By BB fan forever in forum Ask a Question
    Replies: 6
    Last Post: 07-15-15, 02:29 AM
  4. my blackberry z3 wont boot
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 07-15-15, 12:11 AM
  5. Im new to this crackberry app and new to a full touch Z3 plzzz help
    By pure-puff-player in forum BlackBerry Z3
    Replies: 3
    Last Post: 07-14-15, 09:02 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD