1. timcold's Avatar
    My Bb z10's LED turn to blue whenever I turn on or restart my device since I bought it 1 month ago. I wonder if my z10 was fake or not?!
    Anyone is in the same situation as me? Pls give opinion and help

    Sent from my iPhone using CB App
    07-02-14 03:34 AM
  2. m1kr0's Avatar
    You did not buy a fake. My Z10 has been doing the same for the past few months. Initially, 15 months ago when I got it, it booted with the typical red LED light but a few software updates ago, I started noticing this. I think its by design for the later software versions.

    Z10 STL100-1, OS 10.2.1.3247
    timcold likes this.
    07-02-14 03:52 AM
  3. timcold's Avatar
    What is your LED's color now? My z10 is stl100-3...


    Sent from my iPhone using CB App
    07-02-14 03:57 AM
  4. ronfc's Avatar
    Interesting. I have never seen a native blue LED on a Z10 before. Only red and green. May I ask what OS are you guys into?

    Cave, cave, moderator videt
    07-02-14 04:08 AM
  5. m1kr0's Avatar
    10.2.1.3247
    Only the first fraction of a second after reboot, the LED is blue, then it boots with the normal red.

    Z10 STL100-1, OS 10.2.1.3247
    07-02-14 04:13 AM
  6. m1kr0's Avatar
    Interesting: here is another post from a Q10 displaying the same behavior: http://forums.crackberry.com/showthread.php?t=943028

    Z10 STL100-1, OS 10.2.1.3247
    07-02-14 04:16 AM
  7. ronfc's Avatar
    Oh, you mean the latest OS? I'm still on 10.2.1.3175 so I have yet to see that.

    Cave, cave, moderator videt
    07-02-14 04:27 AM
  8. timcold's Avatar
    But if my z10 is fake or not. I live in Vietnam and here my z10's OSZ10's LED-imageuploadedbycb-forums1404296851.442033.jpg


    Sent from my iPhone using CB App
    07-02-14 06:27 AM
  9. tushargkwd's Avatar
    But if my z10 is fake or not. I live in Vietnam and here my z10's OSClick image for larger version. 

Name:	ImageUploadedByCB Forums1404296851.442033.jpg 
Views:	1182 
Size:	37.4 KB 
ID:	282008


    Sent from my iPhone using CB App
    Its next to impossible to have a fake z10 with BB10 on it!

    Posted via CB10... and my awesome Z10
    07-02-14 06:30 AM
  10. timcold's Avatar
    Its next to impossible to have a fake z10 with BB10 on it!

    Posted via CB10... and my awesome Z10
    What do u mean? My z10 is fake? Or not?


    Sent from my iPhone using CB App
    07-02-14 06:53 AM
  11. FF22's Avatar
    What do u mean? My z10 is fake? Or not?


    Sent from my iPhone using CB App
    It is NOT fake. There have been other reports of a BLUE led when booting.
    timcold likes this.
    07-02-14 09:09 AM
  12. ronfc's Avatar
    Virtually all of the Z10 look-alikes aren't even running BB10 as tushargkwd said. They're running on Android.
    timcold likes this.
    07-02-14 10:31 PM
  13. ahgahg's Avatar
    Installing another firmware might rid of the problem.
    07-05-14 02:11 PM
  14. mndat175's Avatar
    imeil in box same in the Z10 that not fake
    12-14-14 07:57 AM
  15. huymax's Avatar
    What do u mean? My z10 is fake? Or not?


    Sent from my iPhone using CB App
    I dont know what exactly.But I heard someone told me that,when reboot device,it gets red led for normally,blue red maybe is a problem,test device edition.
    Bạn thử cài bản rom leak rồi cài vài app lên xem,sau đó khởi động lại máy xem có bị mất app và reset như ban đầu không,hoặc là khi wipe máy th́ không có bước chọn ngôn ngữ th́ có thể là máy test hoặc hàng dựng.
    12-14-14 11:06 AM
  16. egzbuen's Avatar
    Isn't it possible you have another app running in the background?

    I have a messenger app that gives out the blue color led light whenever I receive a message.

    Posted via CB10
    12-14-14 11:22 AM
  17. FF22's Avatar
    Isn't it possible you have another app running in the background?

    I have a messenger app that gives out the blue color led light whenever I receive a message.

    Posted via CB10
    Background (or headless apps) can do a variety of things, probably, including using different color LED lights as notification.

    The issue in this thread appears to be that some Z10's have a blue LED when rebooting or at other times which is unusual but apparently not a sign of a fake z10.
    12-14-14 01:50 PM
  18. mndat175's Avatar
    " when reboot device,it gets red led for normally,blue red maybe is a problem,test device edition. " the true
    12-24-14 12:19 PM
  19. Couver81's Avatar
    So I know that with BB0S devices the blue LED was there when bluetooth was turned on. I don't use bluetooth on my BB10 phones so I'm not sure if that is still the case. But have you checked to see if your bluetooth is off?
    12-24-14 01:05 PM

Similar Threads

  1. Z10 turns off when it still has enough battery
    By Cami02 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 15
    Last Post: 07-21-14, 10:04 PM
  2. Replies: 6
    Last Post: 07-14-14, 02:21 PM
  3. How install Ingress on BB Z10
    By Theokeist in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 4
    Last Post: 07-04-14, 09:18 AM
  4. Z10 Restore Problem
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 5
    Last Post: 07-02-14, 10:50 PM
  5. How to install YouTube on blackberry z10.
    By xAhLun in forum BlackBerry Z10
    Replies: 2
    Last Post: 07-01-14, 09:52 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD