1. muddatrucker_9780's Avatar
    Hi

    NEW Z10 Issue last week:
    My z10 went to "silent" randomly and muted my speaker. My MIC worked perfectly but no sound came from my device (calls, videos, mp3's, rings...) It was a LOT worse when I had the Blackberry Flipcover on!

    "Solution"
    I swapped out my z10 AND the flip cover for a new device and cover. All is well now!
    Last edited by muddatrucker_9780; 04-04-13 at 07:28 AM. Reason: Improved title
    04-04-13 07:11 AM
  2. pkcable's Avatar
    Glad to hear you got it corrected!
    04-09-13 11:01 PM
  3. TionB's Avatar
    i've not had the phone for a month, so sad to know the speakers aren't working. Initially i thought it was a joke and did the hard on restart all to no avail. please help
    05-03-13 10:09 AM

Similar Threads

  1. Help: Z10 video camera no sound
    By Son Phan in forum BlackBerry Z10
    Replies: 0
    Last Post: 03-29-13, 10:24 AM
  2. No SOUND at all in my STORM 2
    By chuwy in forum BlackBerry Storm Series
    Replies: 8
    Last Post: 10-20-12, 06:15 AM
  3. AVI - No Sound Issue on PlayBook? Loving it though!
    By timhorton in forum BlackBerry PlayBook
    Replies: 25
    Last Post: 01-24-12, 06:26 PM
  4. mute all sounds from phone when my application running
    By joedfranc in forum Developers Lounge
    Replies: 2
    Last Post: 08-25-09, 04:47 AM
  5. HELP! No Sound for Movie on my Storm
    By bignosee in forum BlackBerry Storm Series
    Replies: 0
    Last Post: 02-04-09, 02:06 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD