1. vulence's Avatar
    Since i have installed an update version 10.2.0.424. I have problem with receiving sms.

    Month ago, i manage to solve this with security wipe, backing up and deleting everything from the phone.

    However, couple of days ago, same thing happened again, message on my screen and i won't receive sms anymore...Problem is that this time restore solve my problem only for a day, and then again same thing....

    Do you have any solution, plssss? The next step is to give up BB for ever...

    - Restoring my phone (back up everything first)

    - Installing memory booster to delete my cash memory

    DIDNT SOLVE THE PROBLEM
    01-02-14 01:04 PM
  2. MobileMadness002's Avatar
    Do you delete your SMS messages periodically or do you save them for years?
    01-02-14 01:39 PM
  3. vulence's Avatar
    I have a lot of sms, but it like from mid october...I did erase 100 of them but still nothing changed...

    On my old BBs a i had sms a year old, it strange that there is no room for sms on Z10...
    01-02-14 01:45 PM
  4. Behzad Baloch's Avatar
    I have the same issue!!!!!!!

    Posted via CB10
    01-03-14 04:57 AM
  5. Camelhmpz's Avatar
    What model version z10 do you have?

    Posted via CB10
    01-03-14 09:03 AM
  6. scrannel's Avatar
    What was the exact error message?
    01-03-14 12:05 PM
  7. Chuck Foltz's Avatar
    Cracks me up when people keep sms messages for years. No need

    Posted from Z10@10.2.1.1259#ATT via CB10
    01-03-14 12:54 PM
  8. srikanthiy's Avatar
    I have the same issue for the past week, I've deleted all my messages but still can't receive any

    Posted via CB10
    01-03-14 11:05 PM
  9. leejayh's Avatar
    Posted via CB10
    01-03-14 11:38 PM
  10. Behzad Baloch's Avatar
    STL 100-1

    Posted via CB10
    01-04-14 05:10 AM
  11. Prem WatsApp's Avatar
    Cracks me up when people keep sms messages for years. No need

    Posted from Z10@10.2.1.1259#ATT via CB10
    Ey Chuck, like your avatar!

    Zzzzwiped from a Zedevice....
    01-04-14 07:19 AM
  12. Chuck Foltz's Avatar
    Ey Chuck, like your avatar!

    Zzzzwiped from a Zedevice....
    Thx

    Posted from Z10@10.2.1.1259#ATT via CB10
    01-04-14 01:22 PM
  13. SteveLawUK's Avatar
    Fairly extensive thread on this issue here.

    Some claim to have solved it with a new SIM but that did nothing for me. I got about a month with a wipe too (although only when I didn't restore the settings). Now I'm trying a leaked OS.

    Interestingly the SIM worked fine in my 9780 and using that I can see that there is nothing saved on the SIM.
    01-06-14 05:57 PM

Similar Threads

  1. [Z10 STL100-1] Batter Life Indicator not Accurat.
    By JunkieXP in forum BlackBerry Z10
    Replies: 14
    Last Post: 04-22-14, 06:56 AM
  2. Replies: 21
    Last Post: 01-06-14, 01:43 AM
  3. Error installing apk files on z10 st100-1
    By qenylas in forum More for your BlackBerry 10 Phone!
    Replies: 2
    Last Post: 01-03-14, 02:33 AM
  4. Watched a movie on my plasma through my Z10
    By bbinburlington in forum BlackBerry Z10
    Replies: 7
    Last Post: 01-02-14, 08:40 PM
  5. please help me suggestion to unlocking z10
    By Izzat Yusof in forum General Carrier Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 01-02-14, 07:31 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD