1. ChrisBB2011's Avatar
    Hi,

    I've read around and I need to get blackberry link to work in order to attempt to reinstall an OS to my Z10.

    I'm running Windows 7 and I've uninstalled, reinstalled it 2 times, I've uninstalled every apple/iTunes application and it still won't work.

    I tried bbry blend but it couldn't locate the device (either because blend doesn't work with z10 and/or it's bricked ATM)

    So the question is, 1. Is there a better/easier way to fix this blackberry z10? 2. If not, are there any other tips or tricks to getting bblink to work again?
    09-23-19 12:28 PM
  2. conite's Avatar
    Hi,

    I've read around and I need to get blackberry link to work in order to attempt to reinstall an OS to my Z10.

    I'm running Windows 7 and I've uninstalled, reinstalled it 2 times, I've uninstalled every apple/iTunes application and it still won't work.

    I tried bbry blend but it couldn't locate the device (either because blend doesn't work with z10 and/or it's bricked ATM)

    So the question is, 1. Is there a better/easier way to fix this blackberry z10? 2. If not, are there any other tips or tricks to getting bblink to work again?
    Which Z10 variant do you have? Z10STL100-?.
    09-23-19 01:34 PM
  3. ChrisBB2011's Avatar
    It's STL-100-3
    09-23-19 05:45 PM
  4. conite's Avatar
    It's STL-100-3
    Here is the latest autoloader for your device:

    https://mega.nz/#!UEwkxLTa!Q3y5xKCE4...dkG3EInalY18_g

    Download and unzip to your PC, plug in your device, and run the autoloader.
    09-23-19 05:56 PM
  5. ChrisBB2011's Avatar
    Here is the latest autoloader for your device:

    https://mega.nz/#!UEwkxLTa!Q3y5xKCE4...dkG3EInalY18_g

    Download and unzip to your PC, plug in your device, and run the autoloader.
    Thanks. I tried it out but it doesn't seem to recognize the Z10. I've tried plugging it in after I see `Connecting to Bottom:` or before, but neither works. I'm assuming that means it's completely dead?
    09-24-19 06:03 PM
  6. conite's Avatar
    Thanks. I tried it out but it doesn't seem to recognize the Z10. I've tried plugging it in after I see `Connecting to Bottom:` or before, but neither works. I'm assuming that means it's completely dead?
    While the autoloader is running and trying to detect your device, try holding down the power button on your phone.
    09-24-19 06:19 PM
  7. ChrisBB2011's Avatar
    Any amount of time in particular? I tried 30 seconds or so and all that happened was 2 red light blinks on the phone
    09-24-19 06:26 PM
  8. conite's Avatar
    Any amount of time in particular? I tried 30 seconds or so and all that happened was 2 red light blinks on the phone
    Try varying amounts.

    But it sounds like it's dead.
    09-24-19 06:46 PM
  9. ChrisBB2011's Avatar
    I would have to assume so. RIP
    09-24-19 06:56 PM
  10. mh1983's Avatar
    Try different cable? Different USB port? If possible a different computer? All of these variables come into play.

    Posted via CB10
    brookie229 and ynak like this.
    09-25-19 07:59 AM
  11. brookie229's Avatar
    I would have to assume so. RIP
    As mh1983 stated - try a different cable. I have seen cases where the cable was not proper for this. If possible use the BB cable.
    09-25-19 09:15 AM
  12. ynak's Avatar
    plus to above - remove the battery at the beginning. good luck
    09-26-19 04:48 AM

Similar Threads

  1. WTS: BB Passport SE, Z30, and a couple Playbooks with keyboards
    By BlackBerry Wine in forum The Marketplace - Buy, Sell & Trade
    Replies: 36
    Last Post: Today, 04:23 PM
  2. Red BlackBerry KEY2 - Where did you buy yours?
    By hbada in forum BlackBerry KEY2
    Replies: 8
    Last Post: 09-24-19, 02:39 PM
  3. Light Phone
    By Carmano in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 17
    Last Post: 09-24-19, 03:22 AM
  4. Space bar on KEY2 not working
    By Marcus orylius in forum BlackBerry KEY2
    Replies: 6
    Last Post: 09-23-19, 09:37 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD