Built for Business - Learn more about BlackBerry KEY2
  1. szberry's Avatar
    Hi,

    I'm have uploaded the latest 10.3 OS 10.3.1.1581 on my z10 ( STL100-3, OS 10.3.1.2267, Radio , 10.3.1.2268). My radio disconnects intermittently and takes a long time (over 10-15 minutes) reconnect. sometimes I have to reboot the device for it to work. When this issue occurs, the phone shows two mobile networks at the same time.

    z10 radio issues with 10.3.1-bb10.3.1.jpg

    I have tried several 10.3.1 builds with different radios in last few months but all of them have the same problem. I did not have this issue with 10.2 os although it has been a while since I have used 10.2 OS. I really like 10.3 OS but without a good radio it is no good to me. I'm using Lycamobile network (T-Mobile MVNO). I have another phone with the same carrier that does not have this problem.

    Is anyone else having the same problem?

    Thanks for your help.
    Last edited by szberry; 02-27-15 at 06:59 PM.
    02-23-15 02:12 PM
  2. jaydee5799's Avatar
    Maybe you need to change the radio file for your phone. I had some issues with my VZW phone and had to revert to an older radio file from 1005
    02-23-15 02:19 PM
  3. szberry's Avatar
    Any idea which radio works best for Z10? I have tried many 10.3 radios but none were stable.
    02-23-15 04:26 PM
  4. Rustybronco's Avatar
    What variant Z10 do you have? I have .2243-.2244 and .2267-.2268 loaded on my STL100-3 Z10's. The .2243-.2244 is on my daily driver.
    02-23-15 06:00 PM
  5. dpjr's Avatar
    Since the 10.3.1 upgrade all of my Radios on the Z10 won't connect. Also BBC iPlayer - gives "media error". Internet connection is fine. Very frustrating. Anyone got any ideas?
    02-24-15 01:15 PM
  6. Bishkin's Avatar
    Is anyone else having the same problem?

    Thanks for your help.
    No, I don't have your problem. Why don't you nuke and wipe your phone and start all over again.
    02-24-15 02:02 PM
  7. nwansukka's Avatar
    i have same issue but not as severe. am in a network that uses 1700/2100 band and none of the networks has pushed the new update yet. I will just flash a diffrent radio bar file
    02-24-15 02:14 PM
  8. szberry's Avatar
    I did try nuke and wipe but no luck. I have STL100-3. Went back to 10.2.1. No issues so far.
    02-27-15 06:57 PM

Similar Threads

  1. 10.3.1 'Remember' app confusion
    By Anubhav Nagpal in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 8
    Last Post: 03-02-15, 04:32 PM
  2. Sachesi stalls at 70% with 4 files to go
    By Centerman66 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 7
    Last Post: 02-23-15, 06:07 PM
  3. Why hasn't my Q10 done the auto update to 10.3?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 3
    Last Post: 02-23-15, 03:37 PM
  4. Evernote updated in BlackBerry Beta Zone - You can now see notebooks shared with you
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 02-23-15, 02:12 PM
  5. How do I unistall the lastest update for my blackberry Z10 ???
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 02-23-15, 02:08 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD