1. readeharfield's Avatar
    I have just noticed on my Z10 on any view within the hub there is some character/number fade on some messages on the right hand side of the screen. see screenshot. This is only visible when in the hub. Open a mail and it looks fine, all other screens/apps are OK as well.

    This is visible on 5 lines on the screenshot

    Have had the phone a week and only just noticed this. Maybe this is normal ? Its not really a big issue but would be interested to know if anyone else has seen this . Sorry don't know anyone else with a Z10 to compare with.. Thanks for any feedback
    Attached Thumbnails Z10 Hub Display Problem ?-z10-screenshot.png  
    11-22-13 10:52 AM
  2. jaydee5799's Avatar
    Hi and welcome.
    That is because your font is set a little larger than normal, correct? Change the font size and see if the email displays correctly for you. Let me know

    Actually I changed mine to 8pt and it still does that.
    Oh well....
    11-22-13 11:36 AM
  3. readeharfield's Avatar
    Many Thanks.. I was on 7pt. Changed to 6pt and its much improved. I can live with it. Z10 is awesome..Never thought I would find a better phone than the 9900
    11-22-13 12:18 PM

Similar Threads

  1. Hard reset on BlackBerry z10
    By Asim Lakhwani in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 15
    Last Post: 07-28-15, 10:36 PM
  2. Not able to restore old Z10 data from Link onto my new Z10
    By RohilChaddha in forum BlackBerry Z10
    Replies: 4
    Last Post: 11-26-13, 11:15 AM
  3. Neither Music Downloader or Music Box works on my Z10
    By leticeberry in forum More for your BlackBerry 10 Phone!
    Replies: 1
    Last Post: 11-22-13, 03:56 PM
  4. Z10 vs z30 screen?
    By PEDRONUFC in forum BlackBerry Z10
    Replies: 7
    Last Post: 11-22-13, 09:46 AM
  5. Replies: 3
    Last Post: 11-22-13, 08:31 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD