1. Neil Turner's Avatar
    Wondering if anyone else has had their Z10 crash? Everything was operating properly and plugged into a BB vehicle charger and when tried to use about 45 minutes later, it would not power up. LED comes on for about 10 seconds and then nothing. Tried BlackBerry Link but pc would not even recognize the device.

    Sent out for inspection and phone was replaced with a new one a week later with no info as to what failed.

    I had backed up, but not recently so some data was lost.

    I was told of one other Z10 owner that had a similar thing happen.

    Posted via CB10
    01-28-14 11:40 AM
  2. FF22's Avatar
    Some speculate that some vehicle chargers or the vehicles circuit are not healthy. I really don't know if that is true.
    01-28-14 12:31 PM
  3. Neil Turner's Avatar
    That was my first thought too, although had used previously with no issues and wife's Q10 charges with no issues... yet

    Posted via CB10
    01-28-14 12:33 PM

Similar Threads

  1. Fm radio and z10
    By ihys in forum BlackBerry Z10
    Replies: 3
    Last Post: 01-28-14, 06:17 PM
  2. Upgrade from Z10 to Z30
    By horyel in forum General BlackBerry News, Discussion & Rumors
    Replies: 14
    Last Post: 01-28-14, 05:09 PM
  3. Pissed off at z10 stl-1& official 1925
    By oxjene in forum BlackBerry Z10
    Replies: 4
    Last Post: 01-28-14, 01:07 PM
  4. Need suggestion on 1926 vs 1899 radio file for Z10
    By vishalkapoor77 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 3
    Last Post: 01-28-14, 12:12 PM
  5. Z10 update
    By yogesh1982 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 1
    Last Post: 01-28-14, 11:06 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD