02-24-14 03:58 AM
40 12
tools
  1. afl777's Avatar
    Is it normal to have display using 104% of the battery....when the brightness is set to nothing and the white balance is down?
    Z10 display-img_20140220_130217.png
    02-20-14 07:02 AM
  2. wasalph's Avatar
    Nope totally not normal

    Z10 10.2.1.1925
    02-20-14 07:07 AM
  3. chiphazard's Avatar
    Is it normal to have display using 104% of the battery....when the brightness is set to nothing and the white balance is down?
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20140220_130217.png 
Views:	1818 
Size:	97.1 KB 
ID:	249566
    Obviously not.

    BlackBerry Since 2006. Rogers Halifax, NS - Official 10.2.1
    02-20-14 07:09 AM
  4. chiphazard's Avatar
    Your BlackBerry is hooped or you jigged around with image.


    Z10 display-img_20140220_091005.png

    BlackBerry Since 2006. Rogers Halifax, NS - Official 10.2.1
    02-20-14 07:11 AM
  5. afl777's Avatar
    Your BlackBerry is hooped or you jigged around with image.


    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20140220_091005.png 
Views:	2004 
Size:	88.9 KB 
ID:	249567

    BlackBerry Since 2006. Rogers Halifax, NS - Official 10.2.1
    What do you mean....hooped ?

    And I certainly haven't jigged around with any image, whatever that means.

    I've only posted cos I've seen a few screen shots where the display seems to be around tbe 20% mark....which means mine is obviously not right for some unknown reason.....
    02-20-14 07:16 AM
  6. chiphazard's Avatar
    What do you mean....hooped ?

    And I certainly haven't jigged around with any image, whatever that means.

    I've only posted cos I've seen a few screen shots where the display seems to be around tbe 20% mark....which means mine is obviously not right for some unknown reason.....
    Hooped means screwed

    BlackBerry Since 2006. Rogers Halifax, NS - Official 10.2.1
    02-20-14 07:19 AM
  7. afl777's Avatar
    I wonder if there are any opinions on how to correct this apart from "its screwed".....
    02-20-14 07:23 AM
  8. afl777's Avatar
    Here's another of the display from the settings....
    Z10 display-img_20140220_132501.png
    02-20-14 07:30 AM
  9. afl777's Avatar
    Now at 107.....
    02-20-14 07:39 AM
  10. afl777's Avatar
    Its now at 114 and decidedly warm to touch, and I am losing the will to live as Link tries to download onto my old PC....

    Its quite possible I will be at the phone shop tomorrow getting myself an unlocked phone and could well do without the expense.

    This has been getting worse since the update last week...and decidedly worse since Blaq locked up in Blackberry World yesterday. Add this to the daily asking for passwords on email accounts, which now through frustration are on my Playbook etc and I'm about to get to the end of my piece of string.....
    Last edited by afl777; 02-21-14 at 04:24 AM.
    02-20-14 09:05 AM
  11. chiphazard's Avatar
    Its now at 114 and decidedly warm to touch, and I am losing the will to live as Link tries to download onto my old PC....

    Its quite possible I will be at the phone shop tomorrow getting myself an unlocked phone and could well do without the expense.

    This has been getting worse since the update last week...and decidedly worse since Blaq locked up in Blackberry World yesterday. Add this to the daily asking for passwords on email accounts, which now through frustration are on my Playbook etc and even an ex Blackberry Elite and FOTM comes to the end of their piece of string.....
    Wipe it then

    BlackBerry Since 2006. Rogers Halifax, NS - Official 10.2.1
    02-20-14 10:49 AM
  12. chiphazard's Avatar
    I wonder if there are any opinions on how to correct this apart from "its screwed".....
    It's definitely Euchred, screwed, hooped. Whatever you want to call it. There must be an app or something causing this. Any android crap installed?

    BlackBerry Since 2006. Rogers Halifax, NS - Official 10.2.1
    02-20-14 10:53 AM
  13. afl777's Avatar
    It's definitely Euchred, screwed, hooped. Whatever you want to call it. There must be an app or something causing this. Any android crap installed?

    BlackBerry Since 2006. Rogers Halifax, NS - Official 10.2.1
    There are no android apps. Official 10.2.1. Apps are Twitter for BB...there was Blaq....FB, CB10, Diaree and the apps it came with, weather, BBM etc. I don't do apps like others do.

    It started with the update, then through the update Blaq lost its hub integration. Uninstalled Blaq but found an old update notification in BB world (updates) wouldn't delete. Did sesrch for Blaq to install again and there was no install button on the app. Reset BB World, reset the phone, did all tbe standard things, but the old update wouldn't delete and, despite Blaq not showing anywhere on the phone, it wouldn't re-install. That finished it off. It's wiping now to see if the wipe will get rid properly of the part of Blaq app that obviously is still somewhere hiding on the phone.
    02-20-14 11:20 AM
  14. chiphazard's Avatar
    Wipe away

    BlackBerry Since 2006. Rogers Halifax, NS - Official 10.2.1
    02-20-14 11:49 AM
  15. drum's Avatar
    I've had a similar problem and was worried about the android stores I'd downloaded, Amazon and Apptoid I've since uninstalled them and everything seems back to normal. Maybe a coincidence?
    This it how it was 83%, now I'm back to 9%.
    Z10 display-img_20140218_132834.png

    Posted via my awesome z10
    02-20-14 12:08 PM
  16. afl777's Avatar
    I've had a similar problem and was worried about the android stores I'd downloaded, Amazon and Apptoid I've since uninstalled them and everything seems back to normal. Maybe a coincidence?
    This it how it was 83%, now I'm back to 9%.
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20140218_132834.png 
Views:	1220 
Size:	97.7 KB 
ID:	249631

    Posted via my awesome z10
    I'm convinced its something to do with Blaq only partially deleting. .....despite my little ray of sunshine continually telling me that it is screwed....
    02-20-14 12:13 PM
  17. chiphazard's Avatar
    I'm convinced its something to do with Blaq only partially deleting. .....despite my little ray of sunshine continually telling me that it is screwed....
    Try reinstalling blaq and then uninstall or wipe. I probably would have wiped by now :-)

    BlackBerry Since 2006. Rogers Halifax, NS - Official 10.2.1
    02-20-14 12:16 PM
  18. choccywockydoodah's Avatar
    Z10 display-img_20140220_182048.png

    This is mine and I have all sorts of "android crap" on mine

    Posted via CB10
    02-20-14 12:22 PM
  19. afl777's Avatar
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20140220_182048.png 
Views:	739 
Size:	94.4 KB 
ID:	249639

    This is mine and I have all sorts of "android crap" on mine

    Posted via CB10
    I hope mine looks like that again
    choccywockydoodah likes this.
    02-20-14 12:25 PM
  20. afl777's Avatar
    Try reinstalling blaq and then uninstall or wipe. I probably would have wiped by now :-)

    BlackBerry Since 2006. Rogers Halifax, NS - Official 10.2.1
    Did you see the post where I said Blaq wouldn't delete fully and wouldn't reinstall......and that its wiping ?
    02-20-14 12:27 PM
  21. afl777's Avatar
    After the wipe....
    Z10 display-img_20140220_194748.png

    Posted via CB10
    02-20-14 01:50 PM
  22. afl777's Avatar
    And a few minutes later....
    Z10 display-img_20140220_195207.png

    Posted via CB10
    02-20-14 01:52 PM
  23. drum's Avatar
    Removing Blaq seemed to make a lot of difference. Never had it on my phone though just the Android stores.
    02-20-14 02:13 PM
  24. afl777's Avatar
    It's up to 3.5 now but the line is steady. Will have to see what it's like in a couple of days.

    Posted via CB10
    02-20-14 02:18 PM
  25. chiphazard's Avatar
    It's up to 3.5 now but the line is steady. Will have to see what it's like in a couple of days.

    Posted via CB10
    Looks better

    BlackBerry Since 2006. Rogers Halifax, NS - Z10 Official 10.2.1
    02-20-14 02:27 PM
40 12

Similar Threads

  1. WTS: White Verizon Z10 with awesome accessories
    By Brian Scasta in forum The Marketplace - Buy, Sell & Trade
    Replies: 11
    Last Post: 03-25-14, 01:40 AM
  2. No dark background for settings available on my Z10..why??
    By swapnilsj in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 25
    Last Post: 03-09-14, 10:46 PM
  3. Prepaid SIM recommendations for Z10 in France
    By Goniff in forum BlackBerry Z10
    Replies: 2
    Last Post: 02-25-14, 09:54 AM
  4. Z10 - BB Link - Cannot Backup, Need to reload OS
    By SixStringMadness in forum BlackBerry Z10
    Replies: 7
    Last Post: 02-20-14, 07:14 PM
  5. Conserve Z10 Battery: how to delay FB update?
    By Azzir M Ismail in forum BlackBerry Z10
    Replies: 3
    Last Post: 02-20-14, 10:14 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD