1. bruttus_1's Avatar
    Hello,

    Yahoo is integrated into the hub on my Z10, however it doesn't display any messages from contacts when they send them, and doesn't notify me. It used to do this ok, but for some reason doesn't any more. I have look at all the setting I can find and can't see anything wrong there.

    The view in yahoo messenger in hub just says "no entries in this view"

    if anyone has had this before and had a solution would be much appreciated.

    Many thanks

    Richard
    12-18-13 03:38 PM
  2. Fougasse's Avatar
    I have the same issue with it, also refuses to vibrate when I receive a message now too.

    Posted via Z10.
    12-18-13 04:33 PM
  3. bruttus_1's Avatar
    OK, I installed Google talk and then logging in made it appear in the Hub, so I reinstalled Yahoo and logged in, and now is working in the Hub again. Suggest a reinstall, probably caused by software update.
    12-18-13 08:03 PM
  4. Daenon Clark's Avatar
    Hey guys sorry if this is thread stealing but I am new and dont know how to create a thread. My Z10 has similar issues but my yahoo messages dont even come in unless I have the app full screened, when I open my app messages from 30+ minutes ago come in when they should have been "pushed"? to my phone. Ive always had BB's 8800 World (2) 9650, 9350, 9930 and now my Z10, none of the older BB's had this problem. Does any one have suggestions? Its very annoying since all my friends still use yahoo.
    01-05-14 07:54 PM

Similar Threads

  1. BB Mini Keyboards Available in U.S./Canada
    By SEAWARRIOR in forum BlackBerry PlayBook
    Replies: 20
    Last Post: 12-24-13, 08:47 AM
  2. Q 10 Queries (Clock icon in contacts + more)
    By cooljatt18 in forum BlackBerry Q10
    Replies: 13
    Last Post: 12-21-13, 06:30 AM
  3. Help me convince my friend to not switch from Z10 to 5S
    By farteater in forum Rehab & Off-Topic Lounge
    Replies: 2
    Last Post: 12-18-13, 02:16 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD