1. Marko M1's Avatar
    I found this on Help page:
    When your device is connected to the sme Wi-Fi network as your computer, and your device is also connected to a power source (such as an electrical outlet or a computer), you can sync your music, pictures, videos, and documents.
    But I clearly remember using wifi connectivity phone to Link without power source. Is this just case with new Link version? Now I have to connect phone with USB cable or go to another end of room to put it on charger to be able to use WiFi connection (phone to link communication).
    Problem is that now I cannot access my phone from Link via Wi-Fi. Even when it's connected to charger. I tried removing and re-adding device from Link, it doesn't help. Any ideas?
    Last edited by Marko M1; 11-26-13 at 01:03 PM.
    11-26-13 12:46 PM
  2. FF22's Avatar
    I found this on Help page:
    When your device is connected to the sme Wi-Fi network as your computer, and your device is also connected to a power source (such as an electrical outlet or a computer), you can sync your music, pictures, videos, and documents.
    But I clearly remember using wifi connectivity phone to Link without power source. Is this just case with new Link version? Now I have to connect phone with USB cable or go to another end of room to put it on charger to be able to use WiFi connection (phone to link communication).
    Problem is that now I cannot access my phone from Link via Wi-Fi. Even when it's connected to charger. I tried removing and re-adding device from Link, it doesn't help. Any ideas?
    Maybe a new precaution in case there is insufficient battery power to allow a long sync session?
    11-26-13 01:14 PM
  3. anon(5624621)'s Avatar
    The charger thing is just to auto sync. You can always manually move stuff around with a wifi connection without plugging the phone in.

    Posted via CB10
    11-26-13 01:31 PM
  4. Marko M1's Avatar
    That's the problem, I cannot.
    I tried to return to previous Link version, but while installing I got message that RIM DISK DEVICE driver is not installed properly and i'm assuming that has something to do with my problem. But I cannot seem to find that driver anywhere.
    11-26-13 04:15 PM

Similar Threads

  1. help with q10 microphone please
    By Santiago Pareja Fernandez in forum BlackBerry 10 Dev Devices
    Replies: 3
    Last Post: 12-30-13, 03:29 PM
  2. Wi-Fi Battery Drain on 10.2.1.1055
    By SLYDoggie#CB in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 50
    Last Post: 12-21-13, 06:53 AM
  3. Was this built with the app generator?
    By BitPusher2600 in forum Site and App Feedback & Help
    Replies: 4
    Last Post: 12-01-13, 12:24 AM
  4. Help with messaging issues
    By Adam Smith13 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 14
    Last Post: 11-30-13, 09:36 AM
  5. Pretty happy with the stock browser
    By butterbean1983 in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 1
    Last Post: 11-26-13, 02:12 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD