1. Ibraheem A Hassan Yaqub's Avatar
    My BlackBerry z10 is not opening an android app. It's showing a green line loading later then close.
    Please help me
    08-30-20 06:16 AM
  2. conite's Avatar
    My BlackBerry z10 is not opening an android app. It's showing a green line loading later then close.
    Please help me
    What OS are you running exactly?

    Settings, about, select OS.
    08-30-20 11:34 AM
  3. Shafique Sabir's Avatar
    OS 10.3.2.2876 on z10 is not running any android app. Why? How may we run WhatsApp on z10.

    Posted via CB10
    09-25-20 12:25 AM
  4. joeldf's Avatar
    Which model Z10? Look in "About" and tell us the model number. Should be STL100-_ with a 1, 2, 3 or 4 after the dash. We need to know which number you have.
    09-25-20 07:47 AM
  5. Shafique Sabir's Avatar
    Which model Z10? Look in "About" and tell us the model number. Should be STL100-_ with a 1, 2, 3 or 4 after the dash. We need to know which number you have.
    This is 10.3.2.2876, STL100-1

    Posted via CB10
    09-25-20 03:55 PM
  6. brookie229's Avatar
    This is 10.3.2.2876, STL100-1

    Posted via CB10
    You need to change out the OS - @conite may be kind enough to oblige. The OS you have has a crippled android runtime.
    09-25-20 06:07 PM
  7. conite's Avatar
    You need to change out the OS - @conite may be kind enough to oblige. The OS you have has a crippled android runtime.
    This is 10.3.2.2876, STL100-1

    Posted via CB10
    https://mega.nz/file/dJBSmLba#xBT2Rm...LgT7ZMpbq7-pCE

    10.3.2.2813.
    brookie229 likes this.
    09-25-20 06:22 PM
  8. juantasstic's Avatar
    Hi! I downloaded and successfully installed this OS version. I had the same problem as the original creator of this thread mentioned. After installing the OS on my Z10 is asking me for my BB ID and after I put it in correctly it says that BB Protect is activated on this device. I didn´t have it on before installing and I don´t get why it won't accept my BB ID if I'm the owner. Help, please
    10-01-20 02:31 PM
  9. conite's Avatar
    Hi! I downloaded and successfully installed this OS version. I had the same problem as the original creator of this thread mentioned. After installing the OS on my Z10 is asking me for my BB ID and after I put it in correctly it says that BB Protect is activated on this device. I didn´t have it on before installing and I don´t get why it won't accept my BB ID if I'm the owner. Help, please
    Try logging in with the same credentials online. Does it work there?
    10-01-20 03:48 PM
  10. juantasstic's Avatar
    It does. I also tried logging to blackberry protect to see if the devices show up there and it doesn't :/
    10-01-20 03:53 PM
  11. conite's Avatar
    It does. I also tried logging to blackberry protect to see if the devices show up there and it doesn't :/
    You sure you didn't delete your BBID and make a new one with the same credentials?

    Because that doesn't work - they won't be taken as the same.
    Last edited by conite; 10-01-20 at 10:20 PM.
    10-01-20 04:22 PM

Similar Threads

  1. Facebook App suddenly freeze starting from last Friday
    By charlescywong in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 9
    Last Post: 09-20-20, 07:43 AM
  2. Blackberry keyboard for android
    By argi2020 in forum Android Apps
    Replies: 7
    Last Post: 09-09-20, 01:11 PM
  3. Passport Black not switching on after minor bump (not an old question)
    By Hyper Ventilate in forum BlackBerry Passport
    Replies: 21
    Last Post: 09-01-20, 08:47 AM
  4. Get an Education in Cloud Computing With This $30 AWS Learning Bundle
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion & Contests
    Replies: 0
    Last Post: 08-29-20, 09:12 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD