1. Josef Ali's Avatar
    Hey guys I just had a quick question. Why is my Web browser so slow? Do you have the same problem? Its funny how they say fast browser but it seems slow. It takes 30-50 seconds till it loads a simple website. ( Facebook, google,) also my Internet speed is fine I also tried to do it without wifi and I tried my neighbours wifi.

    Z10 OS version 10.2.0.1803

    Posted via CB10
    c smith2 likes this.
    12-21-13 06:25 PM
  2. diegonei's Avatar
    My Z10 is quite fast. Did you try clearning the cache and rebooting?
    12-21-13 06:49 PM
  3. VR6's Avatar
    That's not normal. Do a back up, wipe and install the latest leak!

    Posted via CB10
    12-21-13 07:03 PM
  4. Josef Ali's Avatar
    Tried that already

    Posted via CB10
    12-21-13 07:08 PM
  5. Josef Ali's Avatar
    Haha no I'm fine with my Os version

    Posted via CB10
    12-21-13 07:09 PM
  6. BB30000's Avatar
    Hey guys I just had a quick question. Why is my Web browser so slow? Do you have the same problem? Its funny how they say fast browser but it seems slow. It takes 30-50 seconds till it loads a simple website. ( Facebook, google,) also my Internet speed is fine I also tried to do it without wifi and I tried my neighbours wifi.

    Z10 OS version 10.2.0.1803

    Posted via CB10
    Definitely shouldn't be that slow, if it's doing it on wifi as well that it wouldn't your network. Not sure why it's that slow, try and clear out the cache a restart the phone. Mine loads in 3-4 seconds on both the standard and evolution browser.

    Via The BlackBerry Z10 Experience.
    12-21-13 07:43 PM
  7. Aljean Thein's Avatar
    Without wifi, you get LTE? Still takes that long? That's weird

    Posted via CB10
    12-21-13 07:58 PM
  8. Benjamin_NYC's Avatar
    That's not normal. Do a back up, wipe and install the latest leak!

    Posted via CB10
    Preposterous advice

    Posted via CB10
    12-21-13 08:28 PM
  9. QWKSNKE's Avatar
    3-5 seconds max for my browser to render a web page.

    Posted via CB10. 10.2.0.1791
    12-21-13 08:34 PM
  10. diegonei's Avatar
    3-5 seconds max for my browser to render a web page.

    Posted via CB10. 10.2.0.1791
    That depends on the page, but google.com should not be taking that long.

    A wipe may indeed be in order.
    12-21-13 09:41 PM
  11. VR6's Avatar
    Preposterous advice

    Posted via CB10
    Hehehe I was half joking but half serious cause it probably would solve the issue

    Posted via CB10
    12-21-13 11:02 PM
  12. bob_tn's Avatar
    I've also started to see the stock browser slow way down and even stall for about the last month or so.
    Evolution Browser and Web Splitter Browser don't seem to be as affected as much.
    I can open some pages fine at initial opening but if I try to open another link, it will start and the blue progress shows up. It starts across the screen and then stops. Anywhere from just after it starts to almost where it would be finished. The back button, scrolling and menu buttons won't work after the bar freezes. I can only close the browser after swiping up.

    I'm running the latest stock VZW 10.1. Not planning on installing a leak.

    I've cleared the cache and history as suggested in other posts. And rebooted. Before rebooting I'll see free memory down around 640 meg. 1.2 gig after reboot.

    Any suggestions or thoughts on what may be causing this?


    Posted via CB10
    12-28-13 02:36 PM

Similar Threads

  1. Put in Orange FR SIM - No 10.2 Update - Why?
    By Benjamin_NYC in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 11
    Last Post: 12-22-13, 11:11 AM
  2. Saving Emails on Z30
    By Majidurrehman in forum General BlackBerry News, Discussion & Rumors
    Replies: 1
    Last Post: 12-21-13, 08:34 PM
  3. Looking for my BBM PIN
    By superflux in forum General BlackBerry News, Discussion & Rumors
    Replies: 7
    Last Post: 12-21-13, 06:41 PM
  4. My DREAM BLACKBERRY.
    By kevinzupp in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 2
    Last Post: 12-21-13, 05:29 PM
  5. BlackBerry Z10 149.99 at Carphone Warehouse
    By lewis71980 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 2
    Last Post: 12-21-13, 04:44 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD