1. CrackBerry Question's Avatar
    As soon as the bbos 10.3.1 arrived for bb z10 i did an OTA update. but device didn't started up. it showed red led blinks instead. so i did a software reload using bb link.
    device worked fine for a few days but after that ...the same problem...red led blinking and device dead.
    after reading some forums, I download an autoloader and flashed my device with it.
    again without success.
    finally went to care...but i lost my bill so they refused to check it thinking that the phone might be stolen
    please help!!! I really love my Z10
    i works though after a few battery pull outs and put ins. but it take me a lot of tries before my phone boots up
    that red led blinks in following sequence
    two blinks, small PAUSE, four blinks
    04-24-15 02:45 PM
  2. anon(9208252)'s Avatar
    Try loading a different Os not the one that was your ota, try 10.3.1.2726 it seems pretty good,

    Try this one, https://drive.bitcasa.com/send/6tMMp...AGaqT-qgEOIhw/
    04-24-15 04:13 PM

Similar Threads

  1. Replies: 72
    Last Post: 06-19-15, 09:47 AM
  2. BlackBerry doesn't want any part of Tesla?
    By Blackberry_Boss in forum Armchair CEO
    Replies: 22
    Last Post: 05-25-15, 06:58 AM
  3. BBM new update available
    By etnt7 in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 4
    Last Post: 04-28-15, 03:21 AM
  4. Why has my mobile hotspot stopped working after updating?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 04-24-15, 02:51 PM
  5. Replies: 0
    Last Post: 04-24-15, 01:40 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD