1. arkosakti's Avatar
    is there anyone get this problem after update? :

    Whatsapp problems after update-img_00000401.png

    there is 2 whatsapp appear in the hub, how can I fix this? I have tried several reboots...
    my os version 10.1.0.2354 on stl-001

    Posted via CB10
    07-03-13 04:29 AM
  2. Anubhav Nagpal's Avatar
    Please try to un install and reinstall WhatsApp

    Posted via CB10
    07-03-13 04:35 AM
  3. arkosakti's Avatar
    Please try to un install and reinstall WhatsApp

    Posted via CB10
    tried that several times too...*sigh
    and this is what happen after uninstall :

    Attachment 178529

    whatsapp still appear in the hub with different logo

    Posted via CB10
    Last edited by arkosakti; 07-03-13 at 05:16 AM.
    07-03-13 04:35 AM
  4. Simon Ng's Avatar
    Mine is looking good, thankfully! Do experience a slight lag when loading wallpaper with the chats...
    07-03-13 05:49 AM
  5. Akure4Life's Avatar
    The update has a bug where it does not refresh in the Hub. It keeps on telling me I have 2 unread messages when I have read them ages ago.

    I don't get any new messages notification in the Hub anymore

    Posted from CB10 via Z10
    07-03-13 05:58 AM
  6. NoahFecks's Avatar
    Only one in the hub for me, but I do have issues with not receiving notifications when someone sends me a message. Many times if they send me a message and I haven't replied in a while they have to send me a text message to ask if I got their WhatsApp message, and I don't get anything until I open the app. Even leaving it as an active tile doesn't help. Hoping BBM for other platforms comes out soon, WhatsApp for BB10 is extremely unreliable.
    07-03-13 06:05 AM
  7. ben_marc1979's Avatar
    This is happening to me to

    Posted via CB10
    07-03-13 07:48 AM
  8. Silvius's Avatar
    I have it also twice in the hub but since long time ago not because of the update yesterday so my guess it is an OS issue and not from whatsapp.



    Posted via CB10 on Q10SQN100-3/10.1.0.2354/4285
    07-03-13 07:49 AM
  9. arkosakti's Avatar
    The update has a bug where it does not refresh in the Hub. It keeps on telling me I have 2 unread messages when I have read them ages ago.

    I don't get any new messages notification in the Hub anymore

    Posted from CB10 via Z10
    like so...this is happened to me too

    Posted via CB10
    07-03-13 02:19 PM
  10. habs_fan's Avatar
    Mine works good so far, and so far it show in the hub after a reboot and I'm running the leak 10.2

    Posted via CB10
    07-03-13 02:41 PM
  11. danielloor's Avatar
    Same thing!!! Won't receive msg until I open the app!!!
    Huge problem, I think!!!!

    Posted via CB10
    07-03-13 05:45 PM
  12. danielloor's Avatar
    Only one in the hub for me, but I do have issues with not receiving notifications when someone sends me a message. Many times if they send me a message and I haven't replied in a while they have to send me a text message to ask if I got their WhatsApp message, and I don't get anything until I open the app. Even leaving it as an active tile doesn't help. Hoping BBM for other platforms comes out soon, WhatsApp for BB10 is extremely unreliable.
    Same problem!!!


    Posted via CB10
    07-03-13 05:46 PM
  13. IceCold357's Avatar
    I'm not seeing What's App in my Hub. I tried to go into setting on both the Hub and What's App but no where is there and option to add it to the Hub. Any suggestions?

    Posted via CB10
    07-03-13 07:31 PM
  14. Silvius's Avatar
    I'm not seeing What's App in my Hub. I tried to go into setting on both the Hub and What's App but no where is there and option to add it to the Hub. Any suggestions?

    Posted via CB10
    Probably you have an old OS version afaik it should work from OS 10.1 and newer.


    Posted via CB10 on Q10SQN100-3/10.1.0.2354/4285
    07-04-13 03:08 AM
  15. karaya1's Avatar
    Since updating my Q10 has rebooted twice when someone sent a picture to me. Never had the issue before. Hopefully it doesn't do it again.


    Posted via CB10
    07-04-13 04:30 AM
  16. arkosakti's Avatar
    after uninstalled and deleted whatsapp and performs several reboots without whatsapp installed, and then installed it back, the problem with the hub doesn't appear, but the notification is still not working, and there is no option for whatsapp in the hub setting.

    I think this update is total crap!

    Posted via CB10
    07-04-13 07:31 AM
  17. airbatross's Avatar
    latest update solved all the issues I had; and I have none of the issues you mentioned.

    I am on .2312, there must be a problem with .2354 software.
    07-04-13 09:49 AM
  18. ben_marc1979's Avatar
    I just took battery out and it's working fine now.

    Posted via CB10
    07-04-13 04:08 PM
  19. durendal's Avatar
    I have a similar problem but not with whatsapp. Instead I have 2 foursquare in my hub. So might be an OS issue and not necessarily an app issue. I still don't know how to remove the extra one.
    07-05-13 03:11 AM
  20. slam54's Avatar
    you need to go to your contacts And disable sim contacts, it worked for me


    Posted via CB10
    07-05-13 03:55 AM
  21. asif shaikh1's Avatar
    im using z10 stl-100-2 os version 10.0.9.2372 not able to download native app "whats app " it says downloading but wont install , PLEASE HELP thanks
    07-05-13 07:16 PM
  22. dkonigsberg_wa's Avatar
    Please upgrade to a supported OS version. According to our BlackBerry World description:
    "In order to install WhatsApp, you will need to have Software Release 10.0.10.82 (OS Version 10.0.10.648) or later."

    10.0.9.2372 is the original release from February, and all carriers should have put out updates to at least 10.0.10 by now. If you have not yet received an update, it is probably because you are using a phone your carrier does not support. In that case, you will need to find another way of updating your device.
    habs_fan likes this.
    07-05-13 07:53 PM
  23. pandapurple's Avatar
    The latest for whatsapp is .9689 already. Reboot after installation.


    Posted via CB10
    07-05-13 08:11 PM
  24. ukmight's Avatar
    Please upgrade to a supported OS version. According to our BlackBerry World description:
    "In order to install WhatsApp, you will need to have Software Release 10.0.10.82 (OS Version 10.0.10.648) or later."

    10.0.9.2372 is the original release from February, and all carriers should have put out updates to at least 10.0.10 by now. If you have not yet received an update, it is probably because you are using a phone your carrier does not support. In that case, you will need to find another way of updating your device.
    I'm on 10.1.0.4537 and WhatsApp no longer reads the Facebook and LinkedIn contacts

    Posted via CB10
    07-06-13 05:50 AM
  25. wizfee's Avatar
    Hey this problem will go when u upgrade ur BlackBerry software update. The latest update will fix it
    12-03-13 12:26 PM

Similar Threads

  1. Strange problem with menu.
    By Asmooh in forum Developers Lounge
    Replies: 1
    Last Post: 07-06-13, 06:25 PM
  2. Three UK software update
    By bobo616 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 3
    Last Post: 07-04-13, 01:28 AM
  3. new whatsapp duplicating contacts!
    By slam54 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 7
    Last Post: 07-03-13, 11:26 AM
  4. Whatsapp issues with bottom bar
    By dawnjc79 in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 1
    Last Post: 07-03-13, 04:22 AM
  5. Keep your apps updated
    By ali1t in forum BlackBerry Z10
    Replies: 4
    Last Post: 07-02-13, 10:28 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD