1. Marvs Salapare's Avatar
    Im receiving this notification.. hope you guys can help me. Thank you!
    What happened to my z10?-img_20141014_055639.png

    Posted via CB10
    Attached Thumbnails What happened to my z10?-img_20140616_221046.png  
    10-13-14 04:51 PM
  2. kapitein_haddoc's Avatar
    How did you get the 'mobile network' shortcut on your home screen? :-)

    Posted via CB10
    10-13-14 05:07 PM
  3. Marvs Salapare's Avatar
    You can get it via bb world, docu shortcut..

    Posted via CB10
    10-13-14 06:28 PM
  4. SlametHarianto4's Avatar
    Im receiving this notification.. hope you guys can help me. Thank you!
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20141014_055639.png 
Views:	1163 
Size:	98.8 KB 
ID:	305768

    Posted via CB10
    this is no what what...hehehe bad in english speak sorry

    Z10STL100-1 10.3.0.1418
    10-13-14 09:17 PM
  5. FrankIAm's Avatar
    Nothing, just some expired certificates on your email provider's behalf, move on.
    10-13-14 09:23 PM
  6. oo_se7en's Avatar
    @Marvs, you must be trying to setup an email account from a service provider that has a security issue.

    OS 10.3 White Passport on Bell Network
    10-13-14 10:21 PM
  7. oo_se7en's Avatar
    @Kapitein, go to Settings > Quick Setting and check the Mobile Network box

    OS 10.3 White Passport on Bell Network
    10-13-14 10:23 PM
  8. Smitty13's Avatar
    Nothing, just some expired certificates on your email provider's behalf, move on.
    Pretty much this. This could just be a small lapse in time between certificate renewals for that email provider. I would only be concerned if they have been expired for an extended period of time.

    BB-Z10/STL 100-3 Black/RFF91LW/Software Release 10.2.1.2977/OS 10.2.1.3247 /SanDisk Ultra 64 GB MicroSDXC Class 10/Unlocked
    10-13-14 11:09 PM
  9. Marvs Salapare's Avatar
    @se7en, @frank, @smitty. Appreciate all you responses! Thank you! Doesn't it mean that i don't have to worry with this notification? Thanks!

    Posted via CB10
    10-13-14 11:22 PM
  10. misterabrasive's Avatar
    @se7en, @frank, @smitty. Appreciate all you responses! Thank you! Doesn't it mean that i don't have to worry with this notification? Thanks!

    Posted via CB10
    Don't worry about the notification. Just tap continue and it will go away.

    Posted with my Z10 on Verizon 10.2.1.3253
    10-14-14 08:04 AM
  11. Marvs Salapare's Avatar
    @misterabrasive, thank you!

    Posted via CB10
    10-14-14 10:29 AM
  12. Smitty13's Avatar
    @misterabrasive, thank you!

    Posted via CB10
    Just out of curiosity, and feel free to decline to say, but which email provider are you using that gives you that error?

    BB-Z10/STL 100-3 Black/RFF91LW/Software Release 10.2.1.2977/OS 10.2.1.3247 /SanDisk Ultra 64 GB MicroSDXC Class 10/Unlocked
    10-14-14 12:06 PM
  13. ashutosh narayan's Avatar
    I have purchased new blackberryz10.But my camra and flash was not working.

    Posted via CB10
    10-14-14 02:23 PM
  14. misterabrasive's Avatar
    Just out of curiosity, and feel free to decline to say, but which email provider are you using that gives you that error?

    BB-Z10/STL 100-3 Black/RFF91LW/Software Release 10.2.1.2977/OS 10.2.1.3247 /SanDisk Ultra 64 GB MicroSDXC Class 10/Unlocked
    I had it with Yahoo. There were several threads about this a couple of weeks ago. I had the notification 1 time. Just clicked continue and it went away and never came back. Have not had any issues with my emails either sending or receiving, either.

    Posted with my Z10 on Verizon 10.2.1.3253
    10-14-14 02:27 PM
  15. misterabrasive's Avatar
    @misterabrasive, thank you!

    Posted via CB10
    You are welcome.

    Posted with my Z10 on Verizon 10.2.1.3253
    10-14-14 02:28 PM
  16. Marvs Salapare's Avatar
    @smitty, not sure from what email it is, i have not use my z10 to set up an email account..then notification just came in.. anyway thank for taking time answering my queries.

    Posted via CB10
    10-14-14 05:57 PM
  17. FF22's Avatar
    I have purchased new blackberryz10.But my camra and flash was not working.

    Posted via CB10
    Try a restart:

    Press and HOLD both Vol Up/Down buttons. Keep holding while the screen goes fully black (ignore the screenshot), keep holding through the Black/White logo and when the Colored Logo shows up, release those buttons.

    If you have the STL100-1 variant the volume button reset method doesn't work. In that case, Press and HOLD the Power On Button until you see the LOGO as above

    What happens with the camera? You can turn flash on/off.
    10-14-14 06:14 PM
  18. Marvs Salapare's Avatar
    @vincent, i have reinstalled and uninstalled but still no avail.

    Posted via CB10
    10-14-14 06:22 PM
  19. Marvs Salapare's Avatar
    I have purchased new blackberryz10.But my camra and flash was not working.

    Posted via CB10
    Please set a separate thread for separate inquiry.thank you!

    Posted via CB10
    10-14-14 06:34 PM
  20. Marvs Salapare's Avatar
    @vincent, i have reinstalled and uninstalled but still no avail.

    Posted via CB10
    **wrong post pls ignore**

    Posted via CB10
    10-14-14 06:35 PM

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 03-14-16, 03:39 PM
  2. Replies: 15
    Last Post: 01-22-16, 06:58 PM
  3. Managing Calendar Database on my new Z30
    By hkula in forum BlackBerry Z30
    Replies: 15
    Last Post: 10-30-14, 03:51 PM
  4. Best Accessories For the z10.
    By zap10 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 13
    Last Post: 10-14-14, 12:45 PM
  5. Text Message icon missing on my z30
    By MarkyZ10 in forum BlackBerry Z30
    Replies: 12
    Last Post: 10-13-14, 10:22 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD