1. CBtx's Avatar
    My Z10 from Shop BlackBerry showed up this weekend and I swapped my SIM for a microSIM from AT&T. As Ive been setting up the phone,
    I realized it was displaying H on the original OS10.1.0.4651 and 4G after I upgraded to OS10.2.0.1803. Despite being in an area with LTE
    coverage, I suspect Im only getting HSPA+.

    Can anyone on AT&T confirm that the Z10 with OS10.2.0.1803 actually displays LTE when applicable?
    12-15-13 03:46 PM
  2. goku_vegeta's Avatar
    My Z10 from Shop BlackBerry showed up this weekend and I swapped my SIM for a microSIM from AT&T. As I’ve been setting up the phone,
    I realized it was displaying “H” on the original OS10.1.0.4651 and “4G” after I upgraded to OS10.2.0.1803. Despite being in an area with LTE
    coverage, I suspect I’m only getting HSPA+.

    Can anyone on AT&T confirm that the Z10 with OS10.2.0.1803 actually displays “LTE” when applicable?
    It should show AT&T LTE.
    12-15-13 03:50 PM
  3. CBtx's Avatar
    It should show AT&T LTE.
    That's what I was thought. I just wanted to be sure before dealing with AT&T customer support. Thanks for the quick reply!
    12-15-13 04:01 PM

Similar Threads

  1. What's the length of time you've had to wait for Blackberry to return a phone?
    By MistahMan in forum General BlackBerry News, Discussion & Rumors
    Replies: 32
    Last Post: 09-28-20, 11:11 AM
  2. MTS Ukraine GSM, Verizon Z10
    By Jay512 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 3
    Last Post: 12-16-13, 10:34 PM
  3. Buy a Z30 or hang on for a new BB
    By Sadsfan in forum BlackBerry Z30
    Replies: 34
    Last Post: 12-16-13, 03:32 AM
  4. How do you play next on z10?
    By Josef Ali in forum General BlackBerry News, Discussion & Rumors
    Replies: 3
    Last Post: 12-15-13, 04:14 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD