1. loth's Avatar
    Hi guys, i updated my z10 os a couple weeks ago, and my Waze cant connect to the network on data plan, it only works on wifi, i tried a re install, reboot etc and cant fix it.

    Any clue to solve this?



    Rocking on my Z10
    12-12-13 12:51 PM
  2. prybar-kc's Avatar
    I'm rocking 10.2.1.176 on my Z10 and WAZE v1.101.9655.0 connects with no issues. Haven't tried on WiFi. I have no suggestions.
    12-12-13 01:03 PM
  3. Mercury's Avatar
    Hi guys, i updated my z10 os a couple weeks ago, and my Waze cant connect to the network on data plan, it only works on wifi, i tried a re install, reboot etc and cant fix it.

    Any clue to solve this?



    Rocking on my Z10
    Did you try completely uninstalling it? Go into BBWorld, go to my world, my apps and games, click on installed, long press on Waze, click the trash can, and you will be presented with 3 options. Cancel, Uninstall and Delete. Click on delete. Let it do its thing. Reboot your phone by either pressing and holding the 2 volume buttons or doing a battery pull. Go back into BBWorld, and search for Waze and then install, and hopefully it works.
    Blacklatino likes this.
    12-12-13 02:03 PM
  4. Blacklatino's Avatar
    I'm using Waze on 10.2.1.1055. Works great.
    tonytraj17 likes this.
    12-12-13 02:09 PM
  5. Mercury's Avatar
    I was using Waze from BBworld, but since the 10.2.xxx update, it kept screwing up and changing my KM to miles, and it was getting very frustrating, so I sideloaded the android app and it works great.
    12-12-13 02:14 PM
  6. loth's Avatar
    Did you try completely uninstalling it? Go into BBWorld, go to my world, my apps and games, click on installed, long press on Waze, click the trash can, and you will be presented with 3 options. Cancel, Uninstall and Delete. Click on delete. Let it do its thing. Reboot your phone by either pressing and holding the 2 volume buttons or doing a battery pull. Go back into BBWorld, and search for Waze and then install, and hopefully it works.
    Thanks for the clue, but don't work

    Rocking on my Z10
    12-12-13 02:56 PM
  7. bounce007's Avatar
    Waze is one of those apps that's hit or miss... it works for some but not for others... I'm in the latter set. It just says initializing until the app crashes and closes
    12-12-13 03:10 PM
  8. sonicpix's Avatar
    Works for me. But i stopped using the app months ago. Only occasionally use it now.

    BB Proud
    12-12-13 03:15 PM
  9. GSM-S's Avatar
    It works for me, but it keeps changing km to mi. >.<

    Posted via CB10 on my Z10.
    12-12-13 03:38 PM
  10. Mercury's Avatar
    It works for me, but it keeps changing km to mi. >.<

    Posted via CB10 on my Z10.
    Same issue I had. I deleted the "Blackberry" version and sideloaded the Waze app from Googleplay and i don't have the issue anymore
    12-12-13 03:43 PM
  11. loth's Avatar
    Android Runtime update from blackberry World fixed it

    Rocking on my Z10
    01-11-14 04:05 AM

Similar Threads

  1. Replies: 7
    Last Post: 12-28-15, 04:24 PM
  2. Lock Screen Problem on my Z10
    By canderson85 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 8
    Last Post: 03-11-14, 05:47 PM
  3. Phablets Are On The Rise: Good News for the Z30?
    By BBCruzer in forum General BlackBerry News, Discussion & Rumors
    Replies: 23
    Last Post: 12-15-13, 06:16 PM
  4. Is it Possible to Store Waze to SD?
    By oystersourced in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 2
    Last Post: 12-12-13, 06:19 PM
  5. Lost audible and icon notification for text message on .1055
    By richard bedford in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 3
    Last Post: 12-12-13, 04:55 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD