1. sheeraz_aa's Avatar
    Anyone been experiencing this lately? It's always happening to me when im watching videos on my Z10 browser and sometimes on the videos that I have put on my phone. Is there any fix for this?

    Wagwan.
    04-28-13 05:56 PM
  2. canadainc's Avatar
    I have not had any issues. Can you post a link to an example video that does this? Also what OS, and Z-10 model are you using?
    04-30-13 09:34 PM
  3. th3h0ff's Avatar
    I've had this happen from within the Facebook app. The audio at some point jumps about a half second behind. Only noticed this within the app itself though not as you described though.

    Via Zed using CB10
    04-30-13 09:51 PM
  4. bintheredundat's Avatar
    Happens to me. Every time when using YouTube. Don't know of any fixes yet.

    Posted via CB10 on my Z10 Oreo
    04-30-13 09:56 PM
  5. AliNSiddiqui's Avatar
    Happens to me. Every time when using YouTube. Don't know of any fixes yet.

    Posted via CB10 on my Z10 Oreo
    Did you try the 10.1 update?
    05-01-13 01:07 AM

Similar Threads

  1. Video out of sync - best bit rate for videos?
    By quik4life in forum BlackBerry Bold Series
    Replies: 0
    Last Post: 06-25-10, 09:06 AM
  2. Bold audio video out of sync
    By cool123 in forum BlackBerry Bold Series
    Replies: 3
    Last Post: 11-28-09, 07:54 PM
  3. All youtube and podcast videos are out of sync
    By PamelaBB in forum BlackBerry OS Apps
    Replies: 2
    Last Post: 05-12-09, 12:00 PM
  4. My Video Files Play Choppy and Out Of Sync
    By WKuze13 in forum BlackBerry Bold Series
    Replies: 10
    Last Post: 12-13-08, 12:46 PM
  5. Audio and Video Out of sync
    By Mikayd in forum BlackBerry Curve Series
    Replies: 1
    Last Post: 11-11-08, 04:12 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD