1. jt597's Avatar
    I just picked up a job site radio that has a stereo AUX jack. It claims it can play MP3s and other devises. Can I use my Z10 to play music onto it via AUX jack. Can I play music for FAST TUBE with it? Please help.

    JT

    Posted via CB10
    10-26-14 08:17 AM
  2. jaydee5799's Avatar
    I don't see why not. I did the same thing in my car with my Z10 and an aux jack cable
    10-26-14 09:00 AM
  3. Pistooli's Avatar
    Sure it will work.

    Posted via CB10 from Z10
    10-26-14 09:01 AM
  4. jt597's Avatar
    Sure it will work.

    Posted via CB10 from Z10
    So I can simply plug into AUX cable, go to FAST TUBE, pick a video and I'll hear it through the speakers of the radio? I'll have to try it again since it didn't work the first time.

    Posted via CB10
    10-26-14 09:24 AM
  5. Gatmyer's Avatar
    So I can simply plug into AUX cable, go to FAST TUBE, pick a video and I'll hear it through the speakers of the radio? I'll have to try it again since it didn't work the first time.

    Posted via CB10
    I would check that the radio is set to aux. If you can hear it with a set headphones it will work with an aux port.

    Posted via CB10
    10-26-14 10:24 AM
  6. Pistooli's Avatar
    So I can simply plug into AUX cable, go to FAST TUBE, pick a video and I'll hear it through the speakers of the radio? I'll have to try it again since it didn't work the first time.

    Posted via CB10

    This is how I use exactly.
    10-26-14 04:10 PM
  7. jt597's Avatar
    I must be missing something or have something switched off. My wife plugs her iPhone and works w/ no problem. I try it with my Z10 and hear only sound from phone speaker, not portable radio speakers. Any ideas?

    Posted via CB10
    10-26-14 07:58 PM
  8. nef1307's Avatar
    Make sure you push the connection cord hard into your Z10. Mine is a bit tricky that way.
    10-26-14 08:07 PM
  9. DaedalusIcarusHelios's Avatar
    I must be missing something or have something switched off. My wife plugs her iPhone and works w/ no problem. I try it with my Z10 and hear only sound from phone speaker, not portable radio speakers. Any ideas?

    Posted via CB10
    Make sure you have the jack plugged in all the way. It clicks a bit after you plug it in all the way. It may seem like it is all the way in, but you need to push it in more than you'd expect.

    Posted via CB10
    10-26-14 08:08 PM
  10. JottyT's Avatar
    That's what she said

    Posted via CB10
    10-26-14 11:18 PM
  11. assk's Avatar
    I'm listening music and YouTube from my z10 connected with my car radio through aux. If the iPhone works so must your z10. Try restarting your z10, sometimes your aux isn't detected by your phone. Also does a standard headphone works when you plug it in for listening music?

    Posted via CB10
    10-27-14 02:04 AM
  12. jt597's Avatar
    I'm listening music and YouTube from my z10 connected with my car radio through aux. If the iPhone works so must your z10. Try restarting your z10, sometimes your aux isn't detected by your phone. Also does a standard headphone works when you plug it in for listening music?

    Posted via CB10
    Well, I just confirmed that a standard headphone plugged into my Z10 is not working. Only hearing Fast tube videos from phone speakers. Now what?

    Posted via CB10
    10-27-14 09:34 AM
  13. pdhartog's Avatar
    You have the BlackBerry virtual expert as well that can test your headphone jack. I use mini speaker or you can use music gateway. Makes your phone handsfree and cord free for 25-30 bucks if you find the right deal

    Posted via CB10
    10-27-14 10:25 AM
  14. jt597's Avatar
    You have the BlackBerry virtual expert as well that can test your headphone jack. I use mini speaker or you can use music gateway. Makes your phone handsfree and cord free for 25-30 bucks if you find the right deal

    Posted via CB10
    Thanks. Just did the BB Virtual expert and it's not detecting the headphones when I plug them into jack on phone. I guess I'm S.O.L. Unless someone knows of a fix or I'm missing something.

    Posted via CB10
    10-27-14 04:08 PM
  15. assk's Avatar
    That's a bummer. So you tried a restart of the phone? Clean it by blowing in to it. Maby give it al little tap on the back side of the phone, or turn your headphone aux a few times around in the phone.

    It could be anything. Loose connection inside the phone, software issue or maby just dirt.

    Posted via CB10
    10-27-14 07:10 PM
  16. Daytona123's Avatar
    I've found some speaker/cable combinations confuse my Z30. For example, I have a pair of headphones that have a detachable cable. The headphones and cable have phone call capability, so there is an additional contact point on the cable. Using them both together plugged into my phone works fine, but using that same cable in my car stereo, which doesn't support phone calls, won't work. The Z30 says there is nothing plugged into the headphone jack. But it's not the fault of the stereo, because using a different cable without the additional microphone contact works perfectly. If it's possible, I would try using a different cable. It may just fix your problem.
    10-27-14 07:49 PM

Similar Threads

  1. Is there any way to block contact in OS 10.3.1.938?
    By ShriksR in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 5
    Last Post: 11-03-14, 11:59 AM
  2. Problem when I remove my phone to charger
    By ravibajaj in forum Ask a Question
    Replies: 3
    Last Post: 10-27-14, 11:47 AM
  3. Wallpaper for Z10
    By ShriksR in forum BlackBerry 10 Wallpapers
    Replies: 4
    Last Post: 10-26-14, 03:08 PM
  4. What is the best radio app after the 10.3.1 leak?
    By Chris Degroote in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 5
    Last Post: 10-26-14, 11:13 AM
  5. How do I replace a microphone in my BlackBerry Q5?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 10-26-14, 09:46 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD