1. Kristijonas's Avatar
    As per topic... all my android port apps stoped working after i updated android runtime which was prompted on BlackBerry World. i can only run native apps now. Any ideas how to solve it? Im running 10.2

    Posted via Z10 from Lithuania
    01-07-14 06:33 PM
  2. habicht's Avatar
    Have you tried to reboot your device?

    Posted via CB10
    diegonei likes this.
    01-07-14 06:54 PM
  3. diegonei's Avatar
    Have you tried to reboot your device?

    Posted via CB10
    And by reboot, we mean holding the top bottom and waiting till the device reboots (don't tap the reboot icon on the screen - just hold it).
    01-07-14 06:56 PM
  4. FF22's Avatar
    Try

    Try a restart:

    press and HOLD both Vol Up/Down buttons. Keep holding while the screen goes fully black (ignore the screenshot), keep holding through the Black/White logo and when the Colored Logo shows up, release those buttons.

    If you have the STL100-1 variant the volume button reset method doesn't work. In that case, Press and HOLD the Power On Button until you see the LOGO as above
    01-07-14 09:34 PM
  5. Kristijonas's Avatar
    Yep, i did hard restart and tried wiping... is it possible to rollback the version of runtime?

    Posted via Z10 from Lithuania
    01-08-14 11:54 AM
  6. eldricho's Avatar
    You should be able to roll it back by extracting the runtime from a leak of the same OS and sideloading it over your current runtime
    Possibly need to uninstall the current one too

    Posted via CB10
    01-08-14 12:09 PM
  7. FF22's Avatar
    Yep, i did hard restart and tried wiping... is it possible to rollback the version of runtime?

    Posted via Z10 from Lithuania
    There might be links to other Android runtimes in the Leak or OS subforums.
    01-08-14 12:22 PM
  8. canderson85's Avatar
    Reinstall your ported apps

    Posted via CB10
    01-08-14 02:23 PM
  9. diegonei's Avatar
    Reinstall your ported apps

    Posted via CB10
    This really. If the reboots (soft and hard) didn't do it, you gotta delete the ports and install them over.
    01-09-14 08:50 AM
  10. Dominick079's Avatar
    I didn't even get a notification for this update. It just appeared in my installed BlackBerry World applications and I didn't install it. Did this happen to anyone else?

    Posted Via My AT&T BlackBerry Z10
    Last edited by Dominick079; 01-09-14 at 11:24 AM.
    01-09-14 11:13 AM
  11. loyalIND's Avatar
    I didn't even get a notification of this update and it just showed up in my applications in BlackBerry World. Did this happen to anyone else?

    Posted Via My AT&T BlackBerry Z10
    Happened with me too. I posted a thread about it looking for answers. Strange.

    Channel for BlackBerry users in India :- C004A271F
    01-09-14 11:16 AM
  12. Raestloz's Avatar
    I updated, LINE, SQEX software token both work wonders

    Z10 STL100-1/10.2.0.1791
    01-09-14 11:29 AM

Similar Threads

  1. Jakarta and new phone
    By hf199 in forum BlackBerry Z3
    Replies: 8
    Last Post: 02-18-14, 08:36 AM
  2. Say-it for BlackBerry is now headless
    By jrocke0w0 in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 8
    Last Post: 01-18-14, 03:02 PM
  3. BlackBerry 10 OS leak 10.2.1 Question and Guidance
    By FranRamos in forum BlackBerry Z10
    Replies: 10
    Last Post: 01-08-14, 09:51 AM
  4. Blackberry 9900 App error 602
    By Sultan Khan2 in forum BlackBerry Bold Series
    Replies: 1
    Last Post: 01-07-14, 07:21 PM
  5. BlackBerry launches BlackBerry work drives( Beta 2.0)
    By 40blind40 in forum General BlackBerry News, Discussion & Rumors
    Replies: 2
    Last Post: 01-07-14, 06:07 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD