1. Mick-e's Avatar
    My default search engine is google.
    Today mid day my browser no longer will work with Google search.
    It worked fine this morning.
    Using the native browser I type a phrase in the address bar and hit go.
    I get a google page saying there's a problem with cookies in my browser.
    I've seen this page when trying to use other Google services, but never with search.

    I tried using Evolution browser and Google search works fine.
    What gives?

    Posted via CB10
    02-17-15 10:31 PM
  2. Mick-e's Avatar
    Well I tried to attach a picture but my crackberry app won't do anything after touching the "attach picture" icon.
    Nice.


    Posted via CB10
    02-17-15 10:34 PM
  3. FrankIAm's Avatar
    Well I tried to attach a picture but my crackberry app won't do anything after touching the "attach picture" icon.
    Nice.


    Posted via CB10
    Did you accept the shared files permission on the CB10 app?
    02-17-15 10:42 PM
  4. Mick-e's Avatar
    Well I would have said yes, but I checked my permissions and it was off.

    Posted via CB10
    02-17-15 11:48 PM
  5. Mick-e's Avatar
    I really wish we could edit posts. I don't see any options for that.
    Instead I keep having to reply. I did set the permission to yes. I've closed the app and restarted. Still no pictures post working.

    Posted via CB10
    02-17-15 11:51 PM
  6. FF22's Avatar
    I really wish we could edit posts. I don't see any options for that.
    Instead I keep having to reply. I did set the permission to yes. I've closed the app and restarted. Still no pictures post working.

    Posted via CB10
    You should be able to edit posts. It is below your reply to the right. Unless you need a certain number of posts before you can edit???
    02-18-15 12:11 AM
  7. Mick-e's Avatar
    Unable to use Google search in native browser-img_20150217_202804.png

    Posted via CB10
    02-18-15 09:11 AM
  8. AnimalPak200's Avatar
    You need to do as the error message says, clear the cache and cookies on your browser.


    Unable to use Google search in native browser-img_20150218_101317.png

    Posted via CB10
    02-18-15 09:13 AM
  9. Mick-e's Avatar
    I found an option in settings called "reset search engines" that has solved the problem

    Posted via CB10
    02-18-15 09:13 AM
  10. AnimalPak200's Avatar
    I really wish we could edit posts. I don't see any options for that.
    Instead I keep having to reply. I did set the permission to yes. I've closed the app and restarted. Still no pictures post working.

    Posted via CB10
    You can edit posts by tap and holding on one of your previous posts, the menu will slide from the right and show the following options including Edit post.

    Unable to use Google search in native browser-img_20150218_101425.png

    Posted via CB10
    02-18-15 09:15 AM

Similar Threads

  1. How do I configure the Sony Smart Watch 2 for the Z10?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 04-09-15, 10:40 PM
  2. Connect to OneDrive not working anymore
    By vbdwork in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 8
    Last Post: 02-20-15, 09:01 PM
  3. How to delete the Carrier Image?
    By EnginDOGN in forum Ask a Question
    Replies: 20
    Last Post: 02-18-15, 03:04 AM
  4. New Q10 phone - How to add previously paid for App?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 3
    Last Post: 02-17-15, 09:48 PM
  5. Have to show you this! Funny
    By piko 72 in forum Rehab & Off-Topic Lounge
    Replies: 1
    Last Post: 02-17-15, 08:12 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD