1. chiphazard's Avatar
    Unable to open image email attachments from within hub. Long press and no menu appears either. Tap to download, blue line fills but then doesn't open image. PNG file sent from another Z10. Appears to be Gmail Account affected only.

    Unable to open image attachments / Gmail-img_20140307_082223.jpg

    BlackBerry Since 2006. Rogers Halifax, NS - Z10 Official 10.2.1
    03-07-14 05:23 PM
  2. FF22's Avatar
    At this point I can only suggest to restart the phone and see if that helps. You can try sending yourself a few test images, too

    Try a restart:

    Press and HOLD both Vol Up/Down buttons. Keep holding while the screen goes fully black (ignore the screenshot), keep holding through the Black/White logo and when the Colored Logo shows up, release those buttons.

    If you have the STL100-1 variant the volume button reset method doesn't work. In that case, Press and HOLD the Power On Button until you see the LOGO as above
    03-07-14 07:15 PM
  3. chiphazard's Avatar
    Done all that

    BlackBerry Since 2006. Rogers Halifax, NS - Z10 Official 10.2.1
    03-08-14 01:14 AM
  4. chiphazard's Avatar
    Same issue on second Gmail Account, just hangs. Not willing to wipe yet as same issue on 2 other Z10's


    Unable to open image attachments / Gmail-img_20140308_073859.png

    BlackBerry Since 2006. Rogers Halifax, NS - Z10 Official 10.2.1
    03-08-14 05:41 AM
  5. FF22's Avatar
    Remove account(s) and re-establish them? If you retrieve using the web interface (either z10 or computer), do the downloads work?

    Have you tried sending yourself an image or two as a test?

    Is the Picture App working otherwise? Check the Downloads folder and see if the images are there using the File Manager app.
    03-08-14 09:26 AM
  6. chiphazard's Avatar
    Remove account(s) and re-establish them? If you retrieve using the web interface (either z10 or computer), do the downloads work?

    Have you tried sending yourself an image or two as a test?

    Is the Picture App working otherwise? Check the Downloads folder and see if the images are there using the File Manager app.
    Eastlink imap works fine. I have done everything besides a wipe. Problem is, same issue on two other Z10's since update.

    It is only images. Other types work fine. Can view/download via browser. No android apps of any type on other two devices.

    Will have to wipe, wish we had old BlackBerry Protect. :-)

    BlackBerry Since 2006. Rogers Halifax, NS - Z10 Official 10.2.1
    03-08-14 11:33 AM

Similar Threads

  1. Replies: 10
    Last Post: 03-10-14, 09:54 AM
  2. acronis image for playbook
    By stev5a in forum BlackBerry PlayBook
    Replies: 5
    Last Post: 03-09-14, 07:20 PM
  3. What happend to badoo?
    By mggustavsson in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 4
    Last Post: 03-08-14, 05:56 AM
  4. BBM to be also competitor to Instagram
    By antoscimento in forum Armchair CEO
    Replies: 2
    Last Post: 03-08-14, 03:23 AM
  5. Help needed to convert a friend to BB10
    By Qurve in forum General BlackBerry News, Discussion & Rumors
    Replies: 16
    Last Post: 03-07-14, 06:54 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD