1. tstrike34's Avatar
    After the update was presented over the weekend, Twitter on Z10 was working...

    This morning, Twitter on Z10 has reverted back to its broken state. Its uber slow in response.

    What gives????

    Anyone else is seeing this?
    04-16-13 06:58 AM
  2. EvEr34's Avatar
    works fine for me
    04-16-13 07:02 AM
  3. dslocumb's Avatar
    After the update was presented over the weekend, Twitter on Z10 was working...

    This morning, Twitter on Z10 has reverted back to its broken state. Its uber slow in response.

    What gives????

    Anyone else is seeing this?
    Mine is working just fine...
    04-16-13 07:08 AM
  4. grover5's Avatar
    Working fine for me.

    Posted via CB10
    04-16-13 07:09 AM
  5. Marco Mecelli's Avatar
    Mine is slow, if it shows anything at all.

    Brutal.



    On my Z10 somewhere in the GTA.
    04-16-13 07:26 AM
  6. jugolic's Avatar
    there was a bit of an initial stutter on load but i find that is usually the case when opening it for the first time in the morning.
    04-16-13 07:29 AM
  7. TgeekB's Avatar
    A bit slow but loads without issue. Blaq comes out tomorrow.
    04-16-13 07:38 AM
  8. louboutins's Avatar
    Mine works alright, except I can't upload pictures. It's the most annoying thing of life.

    Posted via CB10
    k-fos likes this.
    04-16-13 07:40 AM
  9. RonBHolmes2nd's Avatar
    Mine works fine

    Posted via CB10
    04-16-13 07:42 AM
  10. pgg101's Avatar
    Works for me

    Posted via CB10
    04-16-13 07:50 AM
  11. anon(153966)'s Avatar
    ...is it still slow if you restart your device? Like most others have mentioned, Blaq will be released shortly. I know for some that is a major app release.
    04-16-13 07:53 AM
  12. BB_Junky's Avatar
    Mine works fine


    Sent from my super secret shoe device using Tapatalk HD
    04-16-13 08:10 AM
  13. Ecm's Avatar
    Still good here.
    04-16-13 08:12 AM
  14. ibpluto's Avatar
    Mines fine .....
    04-16-13 08:18 AM
  15. tjseaman's Avatar
    Working fine for me.

    Posted via CB10
    04-16-13 08:47 AM
  16. blackburberry's Avatar
    Is it possible that your update was a (forced) carrier apps update and it reinstalled an older version of twitter? Try looking in app world to see if you can update twitter.
    tstrike34 likes this.
    04-16-13 08:59 AM
  17. jchavealot's Avatar
    Works fine for me

    Posted via CB10
    04-16-13 09:03 AM
  18. tstrike34's Avatar
    Is it possible that your update was a (forced) carrier apps update and it reinstalled an older version of twitter? Try looking in app world to see if you can update twitter.
    I will give this a try
    04-16-13 09:11 AM
  19. dj_matty_s's Avatar
    Works fine for me as well, but Facebook was just down for like an hour :s

    Posted via CB10
    04-16-13 09:12 AM
  20. k-fos's Avatar
    Mine works alright, except I can't upload pictures. It's the most annoying thing of life.

    Posted via CB10
    Your life is good! Jealous.
    04-16-13 09:17 AM
  21. k-fos's Avatar
    twitter is running great on my 9790. OS7.1 is underrated.
    04-16-13 09:19 AM
  22. sjcorpst's Avatar
    The native Twitter app seems to load the same as it did prior to the outage a few days ago. I switched to Neatly during that time and it hesitates about the same length of time before it show tweets.
    04-16-13 10:25 AM
  23. mohd razif mahmud's Avatar
    Works like a charm

    Posted via CB10
    04-16-13 10:27 AM
  24. shazzerella's Avatar
    My Z10 isn't showing what's trending. Tried un installing and reinstalling but no luck

    Any suggestions?

    Posted via CB10
    04-16-13 04:27 PM

Similar Threads

  1. Bluetooth volume is now low after update
    By zebelkinton in forum General BlackBerry News, Discussion & Rumors
    Replies: 9
    Last Post: 09-05-10, 10:56 AM
  2. Pearl is running slow after update.
    By jferguson87 in forum BlackBerry Pearl Series
    Replies: 7
    Last Post: 05-21-09, 02:49 AM
  3. How is the storm after updates?
    By Trister0 in forum BlackBerry Storm Series
    Replies: 6
    Last Post: 04-14-09, 03:55 PM
  4. USB input on BB is broken - how to do one last data transfer?
    By getsnarky in forum Older BlackBerrys
    Replies: 3
    Last Post: 01-20-09, 03:53 PM
  5. Help! Wifi on 8320 is broken!?
    By blackberryowl in forum BlackBerry Curve Series
    Replies: 2
    Last Post: 09-24-08, 05:50 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD