04-14-13 09:40 AM
70 123
tools
  1. Bartleby001's Avatar
    Hasn't worked for me since buying the phone, the week after UK release. Compare and contrast to the Torch:



    I get the same loading problems on Facebook and BBM too.
    04-13-13 04:36 AM
  2. rickgainsmith's Avatar
    Very frustrating!!!

    Posted via CB10
    04-13-13 04:43 AM
  3. Rmeithi's Avatar
    I have the same issue since yesterday night and i keep refreshing twitter.. but my time line doesn't exist on my home screen ! i need this problem to be fixed as soon as possible i love twitter !
    04-13-13 04:55 AM
  4. QuantumQnx's Avatar
    Keep calm and carry on people! BlackBerry knows about the issue and will hopefully have it up and running soon. In the meantime, goto mobile.twitter.com and save a shortcut to your home screen. This is a great stop gap and mobile is very smooth.

    Posted via CB10
    04-13-13 07:15 AM
  5. raed_alshareef's Avatar
    Ps I don't know why I just posted a picture of me but oh well, I'm cute.

    Posted via CB10
    Hahaha

    Posted via CB10
    04-13-13 07:16 AM
  6. daveshiz's Avatar
    Twitter has been poor since the beginning the video illustrates that .on mine I switch on wait 10-15 secs twitter finally appears I was told it was because it has to gather the data whether true or not it is crap hopefully that is what they are addressing at the moment, I,m using browser its like instant I wish I had done this 6-7 weeks ago ,still luv the z10 I just find fb and twitter apps very very poor
    04-13-13 07:24 AM
  7. hou53junk13's Avatar
    I agree Dave. twitter app is very poor. Not a deal breaker. Love my z10. Hopefully

    Posted via CB10
    04-13-13 08:03 AM
  8. hou53junk13's Avatar
    No Facebook issues for me (T-Mobile). Twitter keeps on spinning. Stl 100-3. Not sweating it though. Love my z10

    Posted via CB10
    04-13-13 08:07 AM
  9. Phill_UK's Avatar
    Hasn't worked for me since buying the phone, the week after UK release.

    I get the same loading problems on Facebook and BBM too.
    This has nothing whatsoever to do with the current Twitter issue.
    04-13-13 08:09 AM
  10. JBML007's Avatar
    This issue makes me sad all day long....

    Posted via CB10
    Bartleby001 likes this.
    04-13-13 08:11 AM
  11. Superfly_FR's Avatar
    It's OK with my LE (STL100-1 - 10.0.10.82 / 3G+wifi) and fails on my regular Z10 (STL100-2 - 10.0.10.99 /wifi)
    (France - SFR)
    04-13-13 09:04 AM
  12. conbrio29's Avatar
    My Facebook isn't working either.

    Posted via CB10
    04-13-13 09:06 AM
  13. ZMc1834's Avatar
    Mine has been down for approximately 12-14 hours now. Facebook has been fine. Still no word from BlackBerry?

    Posted via CB10
    04-13-13 09:20 AM
  14. ibpluto's Avatar
    Mine's still down. Sure is taking longer to fix
    04-13-13 09:27 AM
  15. FMB8900's Avatar
    My twitter was down since last night. Really wish I had Blaq for the Z10 right about now


    Posted via CB10
    04-13-13 09:44 AM
  16. QNXBB10's Avatar
    Same here not good BlackBerry better fix this fast people will be bad talking BlackBerry for sure

    Posted via CB10
    04-13-13 09:50 AM
  17. Superfly_FR's Avatar
    It's fixed, update the app.

    Posted via CB10
    04-13-13 03:54 PM
  18. gsvc2000's Avatar
    Same problem. Not loading at all

    Posted via CB10
    04-13-13 09:29 PM
  19. Bonnie Bonzai's Avatar
    Working for my Z10 now

    Posted via CB10
    04-14-13 05:09 AM
  20. QNXBB10's Avatar
    Update yesterday and works great no problems at all I think it's a bit faster now

    Posted via CB10
    04-14-13 09:40 AM
70 123

Similar Threads

  1. Storm isn't scrolling properly
    By derekcolbert1 in forum BlackBerry Storm Series
    Replies: 13
    Last Post: 05-05-09, 10:36 PM
  2. Why isn't this website loading properly
    By flamingkitties in forum BlackBerry Bold Series
    Replies: 12
    Last Post: 04-20-09, 04:05 PM
  3. Google youtube will not load properly
    By PA blackberry in forum BlackBerry Storm Series
    Replies: 0
    Last Post: 01-07-09, 12:52 PM
  4. media not loading properly....starting to bug.
    By c0co11c in forum BlackBerry Storm Series
    Replies: 4
    Last Post: 01-03-09, 12:11 PM
  5. My "e" button on my BB isn't working properly.
    By pinkdaisy226 in forum General BlackBerry News, Discussion & Rumors
    Replies: 6
    Last Post: 03-28-07, 01:22 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD