04-14-13 09:40 AM
70 123
tools
  1. AbsoluteT23's Avatar
    I know you were! Lol

    Posted via Crackberry Z10
    Yay!



    Posted via CB10
    04-12-13 05:54 PM
  2. AbsoluteT23's Avatar
    Yeah, still not working.

    Someone broke twitter

    Posted via CB10
    04-12-13 05:55 PM
  3. ErinnM's Avatar
    Not sure if Twitters fault or BlackBerry's....

    Posted via Crackberry Z10
    04-12-13 05:56 PM
  4. ray689's Avatar
    Not sure if Twitters fault or BlackBerry's....

    Posted via Crackberry Z10
    It's Skype's fault

    Posted via CB10
    04-12-13 05:58 PM
  5. AbsoluteT23's Avatar
    It's Skype's fault

    Posted via CB10
    Or Erinn's.



    Posted via CB10
    04-12-13 05:59 PM
  6. SK122387's Avatar
    I think it's Twitter for BlackBerry's problem. My Twitter for iPhone and Tweetbot apps on my iPod touch work fine
    04-12-13 06:07 PM
  7. anon(153966)'s Avatar
    ...clearly there is a Twitter native app issue with BB10.
    04-12-13 06:12 PM
  8. anon(153966)'s Avatar
    Remain focused...

    The Blog post is up, and BlackBerry are aware...
    04-12-13 06:38 PM
  9. jdhooghe's Avatar
    Too bad I can't download Neatly as it is out of the app store for awhile.
    04-12-13 06:44 PM
  10. Bonnie Bonzai's Avatar
    It just started today, it loads up but is stick with the circle twirling and doesn't load up and tweets. I have un installed and installed again and done a battery pull, still doing the something, I'm wondering if anyone else is having this issue or its just me.

    Posted via CB10
    Yeah mine is still doing this.
    04-12-13 06:47 PM
  11. Carlos B's Avatar
    Same here. Mine does the same thing.
    04-12-13 06:53 PM
  12. King Nith's Avatar
    Lol @ everyone hittin on Erin.

    My Twitter is down 2 :S
    04-12-13 07:40 PM
  13. Stephen C.'s Avatar
    Twitter isn't loading properly-img_00000737.png

    Twitter is loading in Malaysia too.

    Posted via CB10
    04-12-13 07:44 PM
  14. bilalqwarriach's Avatar
    Well, the more the merrier.

    Posted via CB10
    04-12-13 07:49 PM
  15. louie chua's Avatar
    Same here in the Philippines it just started today
    04-12-13 08:17 PM
  16. salcido_17's Avatar
    Same here, worked fine in the morning then stopped "/

    Posted via CB10
    04-12-13 08:40 PM
  17. kndL's Avatar
    same here in Indonesia, cant open using twitter, but My Neatly twitter app is running like charm..

    Posted via CB10
    04-12-13 09:15 PM
  18. rickgainsmith's Avatar
    Still nothing... let me guess, we're adding twitter to the list of companies conspiring to bring down BlackBerry???


    #lame

    Posted via CB10
    04-12-13 09:16 PM
  19. wxmancanada's Avatar
    I miss the days where everything stopped working and not just one application... #memories #BBOS #BIS
    04-12-13 10:49 PM
  20. szotz926's Avatar
    I got lucky as I downloaded Neatly before it had the app world snafu.

    Posted via CB10
    04-13-13 12:45 AM
  21. buwee's Avatar
    Twitter is working on my S3 and my iPhone but not my Z10
    04-13-13 12:55 AM
  22. heres_mez's Avatar
    Still down that's a relief thought it was just me until I checked on here

    Posted via CB10
    04-13-13 01:14 AM
  23. Sameh Sanad's Avatar
    I have no problem with my z10

    Posted via CB10
    04-13-13 01:50 AM
  24. Shawkyz's Avatar
    Why in the hell did CB posted this subject when they do not have solves to fix this problem ?!

    Posted via CB10
    04-13-13 03:37 AM
  25. blackberry-pimp's Avatar
    Still down for me. On Verizon - guessing it's a twitter api problem.
    04-13-13 03:54 AM
70 123

Similar Threads

  1. Storm isn't scrolling properly
    By derekcolbert1 in forum BlackBerry Storm Series
    Replies: 13
    Last Post: 05-05-09, 10:36 PM
  2. Why isn't this website loading properly
    By flamingkitties in forum BlackBerry Bold Series
    Replies: 12
    Last Post: 04-20-09, 04:05 PM
  3. Google youtube will not load properly
    By PA blackberry in forum BlackBerry Storm Series
    Replies: 0
    Last Post: 01-07-09, 12:52 PM
  4. media not loading properly....starting to bug.
    By c0co11c in forum BlackBerry Storm Series
    Replies: 4
    Last Post: 01-03-09, 12:11 PM
  5. My "e" button on my BB isn't working properly.
    By pinkdaisy226 in forum General BlackBerry News, Discussion & Rumors
    Replies: 6
    Last Post: 03-28-07, 01:22 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD